Haçlı kurşunu!

“Anzak askerleri”nin Çanakkale Boğazı’nda İngilizler ve diğer düşman unsurlarla birlikte Mehmetçiğe kurşun yağdırdığı ancak destan yazan kahramanlarımız önünde 18 Mart 1915’te...

“Anzak askerleri”nin Çanakkale Boğazı’nda İngilizler ve diğer düşman unsurlarla birlikte Mehmetçiğe kurşun yağdırdığı ancak destan yazan kahramanlarımız önünde 18 Mart 1915’te mağlup olduğu Çanakkale Zaferimizin 104. Yıl dönümünden sadece 3 gün önce; Brenton Tarrat adlı bir terörist, 15 Mart Cuma günü Yeni Zelanda’nın Christchurch adındaki şehrinde Nur Camii’nde cuma namazı kılan mü’minlere saldırarak en az 50 kişiyi şehid etti.
“Anzak askerleri” I. Dünya Harbi’de Osmanlı ordusuna karşı teşkil edilen Avustralya ve Yeni Zelanda askerî birliğinin ortak adıdır. Bu iki memleket, o tarihte İngiliz toprağıydı. Bugün de “genel valilik rejimiyle” yine İngiltere torağıdır. Devlet reisleri, İngiltere Kraliçesi’dir.
Büyük Britanya bayrağı altında İngilizlerle birlikte Mehmetçiğe kurşun, gülle ve tayyare mermisi yağdıran Haçlı İttifakı’nın gayesi, Çanakkale’yi geçmek, İstanbul’u geri almak, Osmanlı Devleti’ne son vermek, Hilafeti kaldırmak ve Devlet-Ali Osman protokolünde bir numaralı sırada olan Fatih Vakfiyesi Ayasofya Camii’nin minarelerini yıkarak kubbesine çan dikmekti.
Haçlı ittifakı gerçi denizden geçemedi ama 15 Mayıs 1919’da Trakya üzerinden girerek İstanbul’u işgal etti. 18 Mart 1919 günü de bugün Mimar Sinan Üniversitesi olan Fındıklı’daki  Meclis-Meb’usan binasını basıp parlamentonun dağılmasına yol açtılar. Sultan Mehmed Vahideddin, Ayasofya’yı düşmana yâr etmemek için bir müfreze askerle mabedi çevirtti. Emri şuydu: “Ayasofya Camii’ne girmeye kalktıklarında buna mâni olamazsanız mabedi dinamitleyerek çökertin!..”
Yazdığı, yaptığı ve yayınladıklarında görülmektedir ki 28 yaşındaki ırkçı, terörist, İslam düşmanı, haçlı yobazı ve onlarca masum insanın katili Brenton Tarrat, 104 yıl önce Çanakkale Boğazı’na saldıran İngiliz, Anzak, Fransız ile yine İngiliz valiliği Kanada haçlı kuvvetlerinden milim fark etmeden aynı taassubun takipçisidir.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
5816 SAYILI KANUN 18 Nisan 2024 | 335 Okunma OYUN VE HAKKAT 16 Nisan 2024 | 45 Okunma GAZZE, KAN ALARKEN BAYRAM! 09 Nisan 2024 | 53 Okunma DERS!.. 06 Nisan 2024 | 171 Okunma SA CENAHIN FLAH OLMAZ AAILIK KOMPLEKS!.. 04 Nisan 2024 | 370 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar