FİDAN, ÇINAR OLUR

2006 yılıydı; bir sebeple TİKA Başkanıyla görüşmek için Ankara’yı arattım. Yardımcı hizmet görenler telefonu bağladılar. Selamlaşmadan sonra şunu söyledim:-Her ne kadar...

2006 yılıydı; bir sebeple TİKA Başkanıyla görüşmek için Ankara’yı arattım. Yardımcı hizmet görenler telefonu bağladılar. Selamlaşmadan sonra şunu söyledim:

-Her ne kadar tanışmıyorsak da şöyle bir iş var, onun için rahatsız ediyoruz…

Karşıdan gelen cevap, kelimesi kelimesine şöyle oldu:

-Rahim abi siz, bizi tanımıyorsanız da biz, sizi tanıyoruz. Sizin, 30 yıldır çizdiğiniz çerçevenin içini doldurmaya çalışıyoruz. Şu ânda Sudan’da su yolları, Kırım’da konutlar yapıyoruz.

Bu cevabı veren insanın adı Hakan Fidan’dı. Bu dedikleriyle yalnızca kaç yıldan beri yazdığımızı söylemiyor, ne yazdığımızı da söylüyordu.

Sn. Hakan Fidan’la daha sonra Ankara’da yüz yüze görüşmemiz de oldu…

Hakan Fidan, TİKA Başkanlığından sonra MİT’in başına tayin edildi. MİT, Hakan Fidan’la tarihinin en iyi günlerine kavuştu.

2015 yılına gelmiştik:

Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı,

Sn. Ahmet Davutoğlu Başbakan,

Sn. Hakan Fidan da MİT-Millî İstihbarat Teşkilatı Başkanıydı. 7 Haziran’da milletvekili seçimleri...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ALKIŞLAR, HİÇ BU KADAR ÇİRKİN OLMAMIŞTI!.. 27 Temmuz 2024 | 7 Okunma GAZZE’Yİ PERDELEMEK!.. 25 Temmuz 2024 | 87 Okunma BAŞKAN 23 Temmuz 2024 | 1.323 Okunma KITMİR 20 Temmuz 2024 | 290 Okunma BOZKURT VE YUMRUK 18 Temmuz 2024 | 488 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar