Ellerinden gelse bir kaşık suda boğacaklar!

“I. Dünya Harbi bitmedi; kaldığı yerden devam ediyor!” dediğimiz malumlarınızdır. Şimdi o dediğimize “üstelik bu savaş, yine ağırlıklı olarak Osmanlı coğrafyasında yaşanıyor” cümlesini ekleyebiliriz.

“I. Dünya Harbi bitmedi; kaldığı yerden devam ediyor!” dediğimiz malumlarınızdır.
Şimdi o dediğimize “üstelik bu savaş, yine ağırlıklı olarak Osmanlı coğrafyasında yaşanıyor” cümlesini ekleyebiliriz.
Doğrudur; son olaylar, bir kere daha gösterdi ki Birinci Dünya Harbi bitmemiştir; devam eden o zalim paylaşım, bugün de Osmanlının ayak bastığı her yerde devam etmekte.
Son olaylar nedir?
Türkiye, mahallî seçimlere giderken önce Anzak ülkesi Yeni Zelanda’da Türkiye aleyhtarı bir manifesto eşliğinde Haçlı bir terörist, camide 51 Müslümanı katletti. 31 Mart seçimlerine 5 kaladan, seçimlerin sonrasına kadar Washington’ın önde gelen devlet kurumlarının gözdağı ve tehditler ihtiva eden sözlerine muhatap olduk. Bunlar, S-400’ler ve sandıkların yeniden sayılmaması gibi konulardı. En ağırı da şuydu:
-Kuzey Suriye’ye müdahale ederseniz sonucu yıkıcı olur!
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
5816 SAYILI KANUN 18 Nisan 2024 | 335 Okunma OYUN VE HAKKAT 16 Nisan 2024 | 45 Okunma GAZZE, KAN ALARKEN BAYRAM! 09 Nisan 2024 | 53 Okunma DERS!.. 06 Nisan 2024 | 171 Okunma SA CENAHIN FLAH OLMAZ AAILIK KOMPLEKS!.. 04 Nisan 2024 | 370 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar