Eksiksiz gerçekler

 “Ermenistan Ordusu” denilen yağmacılar, Hınçak, Taşnak, Asala artıklarıyla PKK döküntülerinin üniforma giydirilmiş şeklidir. Rus savaş şirketinin adının “Wagner” olmasıyla bu çetenin “Ermeni Ordusu” adını alması arasındaki fark...

“Ermenistan Ordusu” denilen yağmacılar, Hınçak, Taşnak, Asala artıklarıyla PKK döküntülerinin üniforma giydirilmiş şeklidir.

Rus savaş şirketinin adının “Wagner” olmasıyla bu çetenin “Ermeni Ordusu” adını alması arasındaki fark, birincisi sadece Moskova’nın, ikincisi ise Moskova, Paris ve daha başka merkezlerin buyruğundadır. “Ordu” denilen bu yağma ve talan kalabalığı, misket bombası da kullanır, bebek de katleder, diplomat da şehîd eder, cami de yakar.

48 yaşındayken şehîd olan ev kadını Azerî ananın yavrusu genç kız, gözyaşları içinde Türk TV mikrofonuna konuşuyor:

-Biz Türk’üz, biz Müsülmanız diye mi Batı susar? Bu katliam Hristiyanlara yapılsaydı hemisi ayağa galhardı. Anam şehîd oldu. Biz, korhmirik! Biz Türkük, biz yenilmezik!..

17-18 yaşındaki genci de bu şuur ve idrakle donanmış bir milleti, emperyalist zalimlerin ordu denilen aletleri de kendileri de yenemez.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEERLER YERNE OTURTMAK!.. 25 Nisan 2024 | 21 Okunma SOHBET 20 Nisan 2024 | 88 Okunma 5816 SAYILI KANUN 18 Nisan 2024 | 335 Okunma OYUN VE HAKKAT 16 Nisan 2024 | 45 Okunma GAZZE, KAN ALARKEN BAYRAM! 09 Nisan 2024 | 55 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar