Bunun adı din savaşlarıdır!..

 Akdeniz’de, Filistin’de, Suriye’de, Fırat’ın şarkında ve garbında, Irak’ta, Kandil’de, Afganistan’da, Keşmir’de, Arakan’da, Doğu Türkistan’da, Moro’da, Libya ve hatta Yemen’de...

değişik, ırk devlet ve  milletlere karşı yapılan bütün muharebeler ve onların içinde kendine süper güç veya kalkınmış devlet denenlerin kullandığı terör örgütlerine karşı verilen mücadele hareketlerinin tamamı din savaşıdır.
Müstemlekecilerin, petrol sömürüsünü maksat edindikleri doğrudur.  Bir damla petrolü bir damla insan kanından değerli bilme vahşeti güttükleri de doğrudur. Bu petrol savaşının 1914’te ateşin başladığı, 1918’de silahın bırakıldığı yerde devam ettiği tesbiti de doğrudur.  Ama bu doğruların arkasında aslında değişmez bir doğru vardır:
O da karşı cephede yer alanların tamamının din savaşı yaptıklarının şuurunda olduklarıdır. Bu gâye ile geliyorlar, bu gâyeye hizmet için terör döküntülerini besliyorlar, bunun için göstermelik devletler kurmaya kalkışıyorlar. 
Gafil, Müslümanlar için cihad bitti. Ama şuurlu Hıristiyan, Yahudi ve diğer dinlerdekiler için Müslümanlığı yok etme, O’nun bin yıldır, bayrağı, sancağı, kalkanı, kalemi ve kalesi olan Türkleri bitirme cehdi bitmedi. Bunun içindir ki DEAŞ’ı türettiler ve onlara “cihadcı” dediler.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
STANBULU HARCAMA!.. 28 Mart 2024 | 165 Okunma EHREMNET 26 Mart 2024 | 269 Okunma CEPHE, GAZZEDEN KANDL'E KADAR! 23 Mart 2024 | 86 Okunma KAZA! 21 Mart 2024 | 100 Okunma PAHALILIK ADLI DMAN! 16 Mart 2024 | 104 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar