Kandil zaferi bayram hediyesi olur!

40 yıla yakın uzun bir zaman Kandil operasyonlarını okuduk ve dinledik. Kandil, her defasında yerle bir edildi, her defasında söndürüldü. Fakat gerçek hiç de bu manşetlerin anlattığı gibi değildi. Kandil...

40 yıla yakın uzun bir zaman Kandil operasyonlarını okuduk ve dinledik. Kandil, her defasında yerle bir edildi, her defasında söndürüldü. Fakat gerçek hiç de bu manşetlerin anlattığı gibi değildi. Kandil hainleri, ihanetlerine aynı şiddet ve sür’atle devam edegeldiler.

Onca operasyon ve binlerce şehide rağmen teröre ve terörün merkez üssü Kandil’e karşı neden kat’i bir galibiyet alınamadığı 15 Temmuz darbe teşebbüsüyle anlaşıldı.

Darbe ve işgal teşebbüsünde görüldü ki TSK’yı içeriden ayrık otu gibi sarmış FETÖ militanları PKK ile müşterek çalışmış ve istihbarat paylaşmışlar. Jetlerimiz Kandil için havalandığında haber, ânında oraya uçuyormuş. İki örgütün uyuşturucudan silaha kadar ortaklaşa çalıştığında şüphe yoktur. FETÖ 15 Temmuz’da başarılı olsaydı PKK militanları doğu ve güneydoğudan girerek hedeflerine ulaşacaklardı. Zira, darbe gecesi cuntacı generaller, sınırlarımızı askersizleştirmişler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
STANBULU HARCAMA!.. 28 Mart 2024 | 165 Okunma EHREMNET 26 Mart 2024 | 269 Okunma CEPHE, GAZZEDEN KANDL'E KADAR! 23 Mart 2024 | 86 Okunma KAZA! 21 Mart 2024 | 100 Okunma PAHALILIK ADLI DMAN! 16 Mart 2024 | 104 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar