Projesi, yıkım ve gözyaşı!

Muharrem İnce’nin seçim mitinglerindeki kasket giyme, ayakkabı boyama, traktör sürme… gibi çocukça denebilecek davranışları, yapana hiçbir getirisi olmayacak tebessüm uyandıran davranışlardır....

Muharrem İnce’nin seçim mitinglerindeki kasket giyme, ayakkabı boyama, traktör sürme… gibi çocukça denebilecek davranışları, yapana hiçbir getirisi olmayacak tebessüm uyandıran davranışlardır. Bugün artık ne CHP’nin darağacı zoruyla şapka giydirdiği zulmet günlerindeyiz ve ne de köylü -şükür ki- öyle giyiniyor. Traktör de günümüz Türkiye’sinde köylümüz için -yine şükür ki- zühre yıldızındaki bir masal unsuru değil. Ayakkabı boyamasının üzerinde bile durmaya değmez, herkesin eğlenmeye hakkı vardır.

Bunları geçmeli:

Asıl konuşulması gerekenler, yerli otomobil projesini iptal edeceğine dair iddiası, birtakım yerleri yıkacağını söylemesi, Kanal İstanbul projesini durduracağını haber vermesi ve Suriyelilere dair dedikleridir.

Temenni olarak söylemiyoruz. Ancak gözlemimiz o ki Sn. İnce, asla ve kat’a cumhurbaşkanı seçilemeyecektir. Böyle bir ihtimal olsa Sn. Kılıçdaroğlu kendisi aday olurdu. Ancak cumhurbaşkanı olmasa bile bir adayın yaptığını görmesi, söylediğini de duyması şarttır. Bu zaviyeden baktığımızda yerli otomobille alakalı dedikleri, kurşunu doğrudan kendi ayağına sıkmasıdır. Nitekim hatasını anlamış olmalı ki onu demedim de bunu dedim kabilinden tevil yoluna saptı. Onun için otomobille alakalı sözlerini bir kenara bırakıyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PAHALILIK ADLI DMAN! 16 Mart 2024 | 103 Okunma BATININ K HL 14 Mart 2024 | 125 Okunma HESAPLAMA 12 Mart 2024 | 88 Okunma KADIN 09 Mart 2024 | 52 Okunma ARI 07 Mart 2024 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar