Kılıçdaroğlu nefret suçu işlemiştir!

CHP genel başkanı, 22 Nisan günü Mersin’in Gökbelen Yaylası’nda düzenlenen Silifke Yörük-Türkmen Çalıştayı’ndaydı. Aynı genel başkan, aynı Gün Güneş Motel...

CHP genel başkanı, 22 Nisan günü Mersin’in Gökbelen Yaylası’nda düzenlenen Silifke Yörük-Türkmen Çalıştayı’ndaydı. Aynı genel başkan, aynı Gün Güneş Motel entrikasını hatırlatan bir tasarrufla 15 milletvekilini bir talimatla İYİ Parti’ye bağışlamış ve bu partinin bedavadan milyonlarca liralık Hazine yardımına kavuşmasına yol açmıştı.
15 vekilin ağzında dili olmadan politik kimlik değiştirmesindeki bu tuhaf olayı örtbas etmek istemesinden midir yoksa bir türlü vazgeçmediği Osmanlı düşmanlığını bir kere daha ortaya dökme illetinden midir veya her ikisinden midir bilinmez Kemal Kılıçdaroğlu, maalesef orada da Osmanlıya saldırdı. Bu defa daha sunturlu iftira ve hakaretlerle nefret saçtı. Birlik ve dirliğimizin mutlaka muhafaza edilmesi gereken bir zamanda CHP genel başkanı şunları söylüyordu:
-Herkes, Osmanlı Padişahı’nın kulu, kölesiydi.
-Millet diye bir kavram yoktu.
-Türk Milleti diye de bir kavram yoktu.
-Osmanlı, Türklerle alay ediyordu.
-Osmanlının zulmüne karşı buralarda ne mücadeleler verildi.
-Osmanlı Sarayı’nda Farsça, Osmanlıca konuşulurdu.
-Osmanlı, Dadaloğlu’nu Köroğlu’nu yaşatmıyordu. Boşuna mı “Ferman Padişahınsa dağlar buradadır” diyorlardı. Yörük Ali Efe, Atçalı Kel Mehmed’i biliyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
5816 SAYILI KANUN 18 Nisan 2024 | 335 Okunma OYUN VE HAKKAT 16 Nisan 2024 | 45 Okunma GAZZE, KAN ALARKEN BAYRAM! 09 Nisan 2024 | 53 Okunma DERS!.. 06 Nisan 2024 | 171 Okunma SA CENAHIN FLAH OLMAZ AAILIK KOMPLEKS!.. 04 Nisan 2024 | 370 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar