​“Helalleşme” ile “Baskın” arasında Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu bir taraftan toplumun belli kesimleriyle helalleşeceğiz derken diğer taraftan siyaset ve toplumu gerici davranışlarına yenilerini katıyor.Bir bakıyorsunuz CHP’nin ve Türk siyasetindeki...

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu bir taraftan toplumun belli kesimleriyle helalleşeceğiz derken diğer taraftan siyaset ve toplumu gerici davranışlarına yenilerini katıyor.

Bir bakıyorsunuz CHP’nin ve Türk siyasetindeki tüm kötülükleri üstlenmiş ve herkesi kucaklamaya karar vermiş, her şeyi unutmuş, her kesimle empati kurmaya hazır, “nefsine hâkim” bir siyasetçi söylemiyle ortaya çıkan bir aktör karşınızda.

Aradan fazla zaman geçmeden, bir bakıyorsunuz toplumun belli kesimlerini hedefe koyan, iktidara oy veren bazı toplumsal sınıfları suçlayan söylemler kullanan bir siyasetçi karşınızda.

Ben;

“İktidara oy veren çiftçiye çiftçi demem.”

“İktidara oy veren öğretmene öğretmen demem.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Millete yalan söyleyen kim? 18 Ocak 2022 | 1.399 Okunma Türkiye Gazetesi Yazarı Mehmet Şahin: “HDP ile niye birliktesiniz?” dendiğinde kızmayacaksınız…’’ 16 Ocak 2022 | 469 Okunma PKK HDP’nin, HDP sizin neyiniz oluyor? 11 Ocak 2022 | 308 Okunma Türkiye, NATO’nun nesi olur? 09 Ocak 2022 | 262 Okunma TURKOVAC, Aykut Özdarendeli ve “Biz Başarırız…” 04 Ocak 2022 | 486 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar