Yüz güldüren sonuçlar

Sevgili dostlar; geçtiğimiz yaz mevsiminden bu yana, yurt genelinde karşılaşmış olduğumuz kuraklık tehlikesi karşısında, rahmet ve bereket zerrecikleri halinde adeta yüreğimize su serpip umutlarımızı...

Sevgili dostlar; geçtiğimiz yaz mevsiminden bu yana, yurt genelinde karşılaşmış olduğumuz kuraklık tehlikesi karşısında, rahmet ve bereket zerrecikleri halinde adeta yüreğimize su serpip umutlarımızı yeşertircesine lapa-lapa dökülen karlar, bazılarının İNCE HESAPLARI’nın aleniyete dönüşmesine sebep olmuştu.

Onların DIŞ BAĞLANTILI organizasyonlarla sonuç elde etme peşindeki planlarının su yüzüne çıkması karşısında proje liderinin “kim sızdırdı bu görüntüleri” şeklinde ortaya koyduğu tepki sonucu, organize olmuş yandaşlar ona sahip çıkarcasına yağmakta olan karı “FELAKET” olarak vasıflandırmış, ama tam aksine Meteorolojinin günler öncesi uyarılarına rağmen gereken tedbirleri alıp kamuoyunun beklediği beceri ve heyecanı gösterememelerine dayalı olarak meydana gelen ve İstanbul halkını perişan eden, bizzat kendilerinin sergilediği o “YÖNETİM FELAKETİ”ne hiç değinmemişlerdi.

Gel gör ki; son bir haftadır akl-ı selim sahibi, vicdanının sesini dinleyen çoğunluk, yağan kar’ı “rahmet ve bereket” olarak adlandırırken, belli bir azınlık da, açıklamaktan çekindikleri kendi gizli planlarının üzerindeki sis bulutunun devamlılığını temin etmek için “KAR FELAKETİ” demeye devam etti durdu. Bu arada milletin yüzünü güldüren umutlarımızı yeşerten çok güzel sonuçlar elde edilmedi değil.

Nitekim 22 Ağustos 2020’de Giresun’da meydana gelen sel felaketi sonrası, bir yıl içerisinde Develi ilçesi adeta yeniden inşa edilmiş ve yapımı tamamlanan 142 konut 82 dükkan 71 daire hak sahiplerine teslim edilmişti. Teslim tesellüm işleminin resmiyete yansıması ise geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşmiş ve bütün millet yaraların sarıldığına Devletin vatandaşına ne ölçüde sahip çıktığına şahit olmuş, kısacası felaket tellalları ne derse desin dost-düşman herkes Giresun-Dereli’de bir kere daha devlet-millet kaynaşmasına en önemli özelliği BİR OLAN’ı belirlemek olan bu aziz milletin birlik ve beraberliğine açıkça şahit olmuştu.

YENİ EKONOMİ MODELİ’NİN EN ÖNEMLİ AYAĞI İHRACAT!

Yüzümüzü güldüren en parlak sonuç; açıklanan verilere göre Türkiye’nin ihracatı 2021’de elde edilen yüzde 32,9 artışla 225,4 milyar dolar seviyesine ulaştı. Böylece Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en yüksek seviyedeki ihracatını gerçekleştirmiş oluyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Altılı Masanın görünmeyen ortakları! 11 Ocak 2023 | 91 Okunma 2022'de iz bırakan icraatlar! 04 Ocak 2023 | 47 Okunma 'Ahde vefa' kavramı ve Batı! 28 Aralık 2022 | 60 Okunma Açıklamış olmak için açıklanan vizyon! 07 Aralık 2022 | 34 Okunma Milletimizin başı sağolsun 16 Kasım 2022 | 66 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar