Üçü bir arada!

Sevgili dostlar; “tam kapanma” süreci içerisinde, bu ikinci yazımız. Gazetemiz haftada bir gün, o da Salı günü olmak üzere çıktığından yazımızı ilgili birime Pazartesi teslim etmemiz gerekiyor.Bu...

Sevgili dostlar; “tam kapanma” süreci içerisinde, bu ikinci yazımız. Gazetemiz haftada bir gün, o da Salı günü olmak üzere çıktığından yazımızı ilgili birime Pazartesi teslim etmemiz gerekiyor.

Bu itibarla haftalık yazı mesaimizi iki gün öne almış bulunuyoruz. Öncelikle şunu söylemek isterim; 9 Mayıs Pazar günü itibariyle verilen günlük raporlara göre vaka sayısı 15.191… Günlük vaka sayısının 70.000’lerden bu rakamlara düşmesi fevkalade olumlu bir sonuç.

Bütün toplum fertleri olarak tam kapanma ile birlikte bir sıkıntının içindeyiz. Bu salgından kurtulmak için, bu sıkıntılara katlanmak mecburiyetindeyiz. Dolayısıyla herkes belirlenen kurallara karşı, gereken ciddiyet ve özeni gösterecektir. Aksi takdirde, arzuladığımız rahat günlere kavuşmamız gecikecektir.

“Üçü Bir Arada” diye, bir başlıkla karşınıza çıktık sevgili dostlar… Şundan; geçtiğimiz Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece, bir “Altın Gece”yi birlikte yaşadık. Onun sabahı 9 Mayıs Pazar günü, “ Anneler Günü” olarak bizlere selam vermişti.

Üçü Bir Arada” derken kastettiğimiz üçüncü hatırı sayılır günümüz ise önümüzdeki Perşembe günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı idi… Köşemizde haftada bir sizinle buluşunca, kısa da olsa alt başlıklar altında siz değerli okurlarımıza zamana bağlı farklı konular hakkında görüşlerimizi paylaşmanın faydalı olacağına inanıyorum.

ALTIN GECE!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Altılı Masanın görünmeyen ortakları! 11 Ocak 2023 | 90 Okunma 2022'de iz bırakan icraatlar! 04 Ocak 2023 | 45 Okunma 'Ahde vefa' kavramı ve Batı! 28 Aralık 2022 | 59 Okunma Açıklamış olmak için açıklanan vizyon! 07 Aralık 2022 | 34 Okunma Milletimizin başı sağolsun 16 Kasım 2022 | 65 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar