Alçaklık da bir seviyedir

Mübarek günlerde daha güzel makaleler yazmak elbette ideal olanı. İnsanın sinir katsayısını tahrik ederek Ramazan ayında bile yüksek seyrettiren alçaklıklarından zerrece taviz vermeyen güruhu biraz irdelemek...

Mübarek günlerde daha güzel makaleler yazmak elbette ideal olanı. İnsanın sinir katsayısını tahrik ederek Ramazan ayında bile yüksek seyrettiren alçaklıklarından zerrece taviz vermeyen güruhu biraz irdelemek istiyorum.

Her şey ortada olmasına rağmen cambaza bak oyununu yutturacaklarını zannedenler, atı alanın çoktan Üsküdar'ı geçtiğini bilmeleri gerekiyor.

Mübarek günlerde canı yanmaya devam eden İslam ümmeti'nin sahipsizliğini fırsat olarak kullanan alçak ve acımasız güruh yaptıklarının yanına kar kalacağını zannediyorsa vay hallerine.

Yüce Rabbimiz er ya da geç bu azgınların ve iz'anı olmayan sınır tanımaz azgınlıklarının hesabını görecek. Aslolan bizim bugünlerdeki duruşumuz.

Tüm gerçekliklere rağmen olanlara Fransız kalan ya da öküz tren mesabesinde bakanlarımız varsa gerçekten durumları içler acısı.

Son günlerde art arda Irak ve Afganistan'da patlatılan bombaların tesirinden kurtulamamışken stratejik müttefikimizin(!)  Rakka hazırlığı düzmecesi ile bize karşı açtığı savaşın çok iyi irdelenmesi ve anlaşılması gerekiyor. İyi anlaşılırsa iyi anlatılır. İyi anlatılırsa içimizde hala uyuyanları uyandırabiliriz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zafer Bismillah 15 Aralık 2018 | 4.341 Okunma İlklere imza atmak 04 Haziran 2017 | 347 Okunma Alçaklık da bir seviyedir 03 Haziran 2017 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar