Hoşgörüsüz siyaset

Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Ekrem İmamoğlu’na ‘‘Her şey Çok Güzel Olacak’’ cümlesi ile destek veren sanatçıların fotoğrafını paylaşarak hakarete varan cümleler kurdu.Nevşehir...

Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Ekrem İmamoğlu’na ‘‘Her şey Çok Güzel Olacak’’ cümlesi ile destek veren sanatçıların fotoğrafını paylaşarak hakarete varan cümleler kurdu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medyada Ekrem İmamoğlu’na destek veren sanatçılara yönelik sert ifadeler kullandı ve ayrıca bu sanatçıların Nevşehir’de program düzenlemelerine izin vermeyeceğini söyledi.

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak’ın Ekrem İmamoğlu’na destek açıklamalarını ve son dönemde statlarda atılan sloganları kastederek, ‘‘Birinin divan kurulunda siyaset yaparlar, birinin salonunda başka bir şey derler. Öbür statta başka bir şey derler. Allah’ınızı peygamberini seviyorsanız Türk futbolundan uzaklaşın’’ diyerek, statlarda siyaset yapıldığını ifade eden Rıdvan Dilmen, 16 Nisan 2017 referandumunda, kendisi ‘Evet’ kampanyası başlatmıştı.

Bahçeli, Cem Yılmaz’ın İmamoğlu’na desteği için ‘‘Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem’’ derken, GS Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak’ı da eleştirerek; ‘‘Galatasaray yönetimi o şahsı aforoz etsin’’ dedi.

Hakaretler, tehditler, hedef göstermeler, ambargolar… Bildiğiniz cadı avı!

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Adalet sosyal medyada mı? 06 Temmuz 2021 | 137 Okunma Kırmızı Ülke 05 Mayıs 2021 | 203 Okunma Selfie mi, özçekim mi? 12 Nisan 2021 | 318 Okunma 'Namus' değil, 'Cinayet!' 08 Mart 2021 | 425 Okunma Ne renk yalan seversiniz? 02 Mart 2021 | 343 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar