Cennet vatan cehennem olmuş!

Siz hiç 15 liraya poğaça yediniz mi? Ben yedim! Havalar güzelleşti ya, iki gün Bodrum’a gidelim dedik. İnternetten ucuz uçak bileti de bulduk. Uçağımız erken saatte, kahvaltıyı havalimanında yaparız...

Siz hiç 15 liraya poğaça yediniz mi? Ben yedim!
Havalar güzelleşti ya, iki gün Bodrum’a gidelim dedik. İnternetten ucuz uçak bileti de bulduk. Uçağımız erken saatte, kahvaltıyı havalimanında yaparız dedik. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki iç hatlar terminalinde iki kahve, bir poğaça, bir peynirli simit ve bir omlete 101 lira verdik. Nasıl yani? Artık insanları kazıklamak kanun olmuş; kazıklamazsan suç herhalde!

* * *

Neyse uçaktan indik, internet üzerinden 3 gün için 250 liraya kiraladığımız arabayı almaya gittik. Şirketin adı ‘Goldcar’! Bizi gayet güler yüzle karşılayıp arabanın ful kaskosu olmadığını, kasko yaptırmak isteyip istemediğimizi sordular. İnternette yazan tam sigorta değilmiş.
“İstemiyoruz; zaten çok az kullanacağız” dedim. O zaman kredi kartımdan 1100 lira çekeceklermiş. Arabayı kazasız getirirsem parayı geri yatıracaklarmış.
On-onbeş dakika tartıştık. 120 liralık sigorta yaptırırsak sadece 300 lira çekerlermiş o da benzin için. Dolu depo getirirsek onu iade ediyorlarmış. “Lanet olsun!” dedik ve zorla sigorta yaptık.
Bir de utanmadan, “Anketimizde bize çok yıldız verin” dediler! Sonra da ‘‘Neden yeterince turist gelmiyor? Cennet vatan…” Vatan cehennem olmuş yanıyor, turistler kapanın elinde kalıyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Adalet sosyal medyada mı? 06 Temmuz 2021 | 137 Okunma Kırmızı Ülke 05 Mayıs 2021 | 203 Okunma Selfie mi, özçekim mi? 12 Nisan 2021 | 317 Okunma 'Namus' değil, 'Cinayet!' 08 Mart 2021 | 425 Okunma Ne renk yalan seversiniz? 02 Mart 2021 | 343 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar