İdam, o yaratıklara kurtuluş olur!

Nasıl anlatsam… Nereden başlasam… MFÖ’nün çok sevdiğim şarkısındaki gibi, insan artık konuya nereden başlayacağını ve ne söyleyeceğini bilmiyor… Etraf, çocuklarımıza...

Nasıl anlatsam… Nereden başlasam… MFÖ’nün çok sevdiğim şarkısındaki gibi, insan artık konuya nereden başlayacağını ve ne söyleyeceğini bilmiyor… Etraf, çocuklarımıza, bebeklerimize, zavallı hayvanlara musallat olan sapıklarla dolmuş… Fakat çok şükür en sonunda insanların gösterdiği tepkilere kulak verdiler de bir komisyon kurdular.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, çocuklara yönelik cinsel istismar vakalarında kimyasal hadımın gündeme gelebileceğini söyledi. Demek ki, “Bir kerecikten de bir şey olduğunu” anlamaya başladılar. Etrafta duyduğum “Sapıklara idam cezası istiyoruz” sözlerine katılmıyorum. Bu kadar insanlıktan uzaklaşmış yaratıklara idam ceza değil kurtuluş olur. Diyetlerini, bu dünyada acı çektirdiklerinin, hayatlarını kararttıklarının gözleri önünde, yavaş yavaş ödemeliler.

Belki böylelikle etrafta normal insan kılığında dolaşıp evlatlarımıza göz diken yaratıkların gözü korkar da, ne yapacaklarını iki kere düşünürler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Adalet sosyal medyada mı? 06 Temmuz 2021 | 133 Okunma Kırmızı Ülke 05 Mayıs 2021 | 201 Okunma Selfie mi, özçekim mi? 12 Nisan 2021 | 314 Okunma 'Namus' değil, 'Cinayet!' 08 Mart 2021 | 424 Okunma Ne renk yalan seversiniz? 02 Mart 2021 | 339 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar