Kritik haftalar

DİKKAT! En fazla para harcanan döneme giriyoruz. Önümüzde, okul masrafları, gardırop yenileme, kış aylarında artacak faturalar var… Gelin beraberce her birine hazırlanalım.Bu hafta tüm yılı planlayıp...

DİKKAT! En fazla para harcanan döneme giriyoruz. Önümüzde, okul masrafları, gardırop yenileme, kış aylarında artacak faturalar var… Gelin beraberce her birine hazırlanalım.

Bu hafta tüm yılı planlayıp bütçe yaparak okul dönemine ve kış aylarına hazırlıklı olmak için ideal dönem. Şöyle bir nefes alın, hedeflerinizi sıralayın, başlıyoruz.

BAŞLANGIÇ

HEDEFLER: Yapacaklarınızı önceliklendirip zamana yayın. Kısa, orta ve uzun dönem olarak üç zaman aralığı belirleyin. Neyi, ne zaman yapacağınızı gerçekçi bir şekilde planlayın.

KISA DÖNEM: Bir yıl içinde gerçekleştirmek istedikleriniz. Örneğin; bir sonraki yaz ailece tatil planınız, ev peşinatınız için gereken ilk 10 bin TL gibi.

ORTA DÖNEM: Birkaç yıl içinde yapmak istedikleriniz. Düğün yapmak, araba almak…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nerede benim hakkım? 24 Şubat 2022 | 199 Okunma Her borç ödenir 17 Şubat 2022 | 116 Okunma Aşk ve para testi 10 Şubat 2022 | 153 Okunma Metaverse harcamaları 03 Şubat 2022 | 352 Okunma Finansal travma 27 Ocak 2022 | 89 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar