İndirim çılgınlığı

‘Aman kaçırma! Yılın en büyük indirimi! Son fırsat! Hemen al!’ Bu çağrıları gördüğünüzde bir durun lütfen. Önce bir nefes alın. Neyi, niçin aldığınızın...

‘Aman kaçırma! Yılın en büyük indirimi! Son fırsat! Hemen al!’ Bu çağrıları gördüğünüzde bir durun lütfen. Önce bir nefes alın. Neyi, niçin aldığınızın farkında mısınız? İndirimlerin sonu yok ama paranızın var!

Baş döndürücü bir döneme girdik 11.11 Bekarlar Günü’nü daha yeni geçtik. Efsane Cuma, Siber Pazartesi, yılsonu indirimleri… Yılsonuna kadar birçok devasa indirim kampanyası düzenlenecek. Aman siz dikkatli olun! İşte size bu dönem için birkaç öneri.

❱❱REKLAMLARA DİKKAT: ‘Sakın kaçırma’ temalı reklamları göre göre sanki o ürünler ihtiyacınızmış gibi hissediyorsunuz. Reklamcılar da işini yapıyor tabii. Unutmayın, onlar çok zeki.

❱❱MUTLAKA İHTİYAÇ LİSTESİ HAZIRLAYIN: İhtiyacınız olan, almak istediğiniz ürünleri listeleyin. Siz kontrol edilen değil, kontrolde olun!

❱❱FİYATLARI KARŞILAŞTIRIN: İndirimlerden önce, internette fiyatları karşılaştırın. Avantajlı alışveriş için sıkı takipçi olun. Her indirim, gerçek indirim olmuyor.

❱❱BÜTÇENİZİ BELİRLEYİN: Ne alacağınızı biliyorsunuz, bunlara toplam ne kadar harcayacağınızı da önceden belirleyin. Alışveriş sonrasında şok yaşamayın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nerede benim hakkım? 24 Şubat 2022 | 202 Okunma Her borç ödenir 17 Şubat 2022 | 116 Okunma Aşk ve para testi 10 Şubat 2022 | 154 Okunma Metaverse harcamaları 03 Şubat 2022 | 357 Okunma Finansal travma 27 Ocak 2022 | 90 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar