Güçlü kadın, güçlü Türkiye

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’nü şimdiden kutlarım. Bugünü sadece kadınlar değil, babalar, dedeler, dayılar, amcalar, patronlar hepimiz bir arada kutlayalım. Nasıl mı? KOLLARI SIVAYALIM VE ÇEVREMIZDEKI KADINLAR...

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’nü şimdiden kutlarım. Bugünü sadece kadınlar değil, babalar, dedeler, dayılar, amcalar, patronlar hepimiz bir arada kutlayalım. Nasıl mı? KOLLARI SIVAYALIM VE ÇEVREMIZDEKI KADINLAR IÇIN HEPIMIZ SOMUT ADIMLAR ATALIM.

KADINLAR, aynaya bakınca gördüğünüz kişiyi sevin, sayın, merhamet gösterin. Çünkü ondan dünyada bir tane var. Hepimiz biriciğiz.

BİRLİK ZAMANI

Dönem birlik, kolektif akıl dönemi. Biz kadınlar için olay sadece bir gün değil, 365 gün bunu düşünmemiz, harekete geçmemiz gerekiyor. Neler yapabilirsiniz? Çevrenizdeki kadınların listesini yapın. Onların duygusal, sosyal, ekonomik olarak durumu nasıl? Kendine zaman ayırabiliyor mu? Kadınların üstüne geleneksel olarak birkaç rol biçiliyor. Çalışma, akşam yemeğini hazırlama, çocukların geleceğini düşünme, tasarruf yapma. Anneler, babalar, eşler birbirimize sahip çıkalım.

KADINLAR NE YAPMALI?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nerede benim hakkım? 24 Şubat 2022 | 202 Okunma Her borç ödenir 17 Şubat 2022 | 116 Okunma Aşk ve para testi 10 Şubat 2022 | 154 Okunma Metaverse harcamaları 03 Şubat 2022 | 357 Okunma Finansal travma 27 Ocak 2022 | 90 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar