Gelsin siparişler!

İlkbahar geldi, kafeler, restoranlar (pandemi önlemlerine uygun olarak) açıldı. Kendimizi yavaş yavaş sokaklara atmaya başladık. Aman maske, mesafe, hijyen kurallarını aksatmayalım. Gelin bu hafta dışarıda(n) yeme...

İlkbahar geldi, kafeler, restoranlar (pandemi önlemlerine uygun olarak) açıldı. Kendimizi yavaş yavaş sokaklara atmaya başladık. Aman maske, mesafe, hijyen kurallarını aksatmayalım. Gelin bu hafta dışarıda(n) yeme içme harcamaları üzerine konuşalım. Siparişleri de unutmayalım.

AKSİYON PLANI: Biz yemek yerken bile yine yemek yemeyi konuşmayı seven bir milletiz. Ancak bu işin hem duygusal hem de maddi tarafı var.

ANALİZ ET: Pandemi döneminde dışarıda yeme içme alışkanlığı, dışarıdan yeme içmeye dönüştü ancak normalleşmeyle birlikte kafeler, restoranlar yeniden dolmaya başladı. Peki sizde durum ne?

YENİ BİR AY YENİ KARARLAR BAŞLANGIÇLAR DEMEK 

İşte bugün yapabileceğiniz üç şey: n Şaka (Eğlencesiz olmuyor, bugün 1 Nisan) n Nisan ayı bütçesi n ‘Finansal İyilik Hali’nize giden yolda farklı sonuçlar almak için harekete geçmek.

KENDİNİZE BUNLARI SORUN

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nerede benim hakkım? 24 Şubat 2022 | 202 Okunma Her borç ödenir 17 Şubat 2022 | 116 Okunma Aşk ve para testi 10 Şubat 2022 | 154 Okunma Metaverse harcamaları 03 Şubat 2022 | 357 Okunma Finansal travma 27 Ocak 2022 | 90 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar