Medine Vesikası, öyle mi?

Manzaraya bakın: Bir zamanlar Kürt adını bile telaffuz etmekten kaçınan, “Onlar dağ Türküdür” gibi inkarcı bir dille rejim bekçiliği yapanlar, bugün Selahattin Demirtaş'ı destekliyor. CHP mesela....

Manzaraya bakın: 
Bir zamanlar Kürt adını bile telaffuz etmekten kaçınan, “Onlar dağ Türküdür” gibi inkarcı bir dille rejim bekçiliği yapanlar, bugün Selahattin Demirtaş'ı destekliyor. CHP mesela. Kendisi de yarışın içinde olduğundan açıktan desteklemek artık ayıp kaçacağından mahcup ve örtülü bir destek bu. 

Doğan Grubu açıktan omuz veriyor ama. Milyonlarca dolarlık yalılarda oturan patronların, yine milyonlarca dolarlık yalılarda oturan genel yayın yönetmenlerinin yönettiği muhalif gazetelerinde, neredeyse “Erdoğan'ın Sarayı” olmasa ekonominin level atlayacağı yazılıp duruyor aylardır. Köşe yazılarından haberlere dek, içinde Saray'ın olmadığı bir gazete nüshası basılmıyor neredeyse. 

Ardından Kemalist ulusalcılarla Cihangir entelleri katılıyor koroya. PKK Güneydoğu'da silah zoruyla oy toplarken, Batı'da Demirtaş bir özgürlük havarisine dönüşüyor. Bu hormonlu sempati, “Seni Başkan seçtirtmeyeceğiz” lafından sonra tüm AK Parti karşıtlarına, tüm Erdoğan düşmanlarına dalga dalga yayılıyor mesela. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Keşke bir ömrü daha adasam bu yola” 04 Eylül 2019 | 278 Okunma “Başörtüsünü kitlelere yaymak için Rabbim’e dua ettim” 30 Ağustos 2019 | 2.596 Okunma Emine Bulut cinayetinin gösterdiği 28 Ağustos 2019 | 2.270 Okunma Yanan ormanlarımız 23 Ağustos 2019 | 161 Okunma Gençlerin göçü 16 Ağustos 2019 | 463 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar