Kaba, ham ırkçılığın Sözcü’sü

Sözcü Gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “550 yerli ve milli milletvekili istiyorum” sözünü eleştireceğim derken, baltayı taşa vurmuş.Oysa uzun süredir sureti haktan gözüküyorlardı....

Sözcü Gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “550 yerli ve milli milletvekili istiyorum” sözünü eleştireceğim derken, baltayı taşa vurmuş.

Oysa uzun süredir sureti haktan gözüküyorlardı. Sözgelimi, Gezi sürecinde polis aracı devirerek üstüne çıkan; sokaklara barikat kuran eylemci gençleri destekleyerek hepimizi insan sevgisine davet edip, ağaçlara, doğaya duyarlı “çevreci” pozlarına bürünüyor; yeri geliyor renkli merdivenlerden bir devrim ve başkaldırı çıkaracak denli nahifleşiyor, kimi zaman yer altındaki fareler ölmesin diye ODTÜ'den yol geçmesine karşı çıkacak denli hayvan sevgisiyle doluyorlardı.

AK Parti iktidarı döneminde; Sözcü ve benzeri zihniyete sahip olanlardaki insan ve doğa sevgisi inanılmazdı. Yer yer bizleri, yani doğayı ve insanı yeterince sevmeyenleri; PKK'nın “yere izmarit atılmasına bile müsaade etmeyen bir çevreci örgüt” olduğuna inandırmaya çalıştılar. PKK'nın kanlı eylemlerinden sonra; devletin demir yumruğu teöristlerin başına inmeye başladığında PKK'yı değil, “barışı” bozduğu gerekçesiyle Erdoğan'ı suçladılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Keşke bir ömrü daha adasam bu yola” 04 Eylül 2019 | 278 Okunma “Başörtüsünü kitlelere yaymak için Rabbim’e dua ettim” 30 Ağustos 2019 | 2.596 Okunma Emine Bulut cinayetinin gösterdiği 28 Ağustos 2019 | 2.270 Okunma Yanan ormanlarımız 23 Ağustos 2019 | 161 Okunma Gençlerin göçü 16 Ağustos 2019 | 463 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar