Bahçeli bunu hak ediyor mu?

MHP'de, Devlet Bahçeli'ye karşı başlatılan kazan kaldırma süreci, mahkeme eliyle partiye kayyum atanmasıyla sonuçlandı. MHP yönetimi ise, kararı değiştirmek üzere temyiz yolunu tuttu. Ama partide olup bitenlerle ilgili...

MHP'de, Devlet Bahçeli'ye karşı başlatılan kazan kaldırma süreci, mahkeme eliyle partiye kayyum atanmasıyla sonuçlandı. MHP yönetimi ise, kararı değiştirmek üzere temyiz yolunu tuttu. Ama partide olup bitenlerle ilgili tek tuhaflık kayyum meselesi değil, MHP uzun bir süredir çıplak gözle görülür şekilde çalkalanıyor. Meral Akşener'inden tutun, Sinan Ogan'ına, Koray Aydın'ına dek, parti yönetimine bayrak açanlar birbirini izliyor.
MHP'de neler olup bittiğini anlamak için uzun uzadıya geriye bakmaya lüzum yok aslında; Devlet Bahçeli'nin, dünkü Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada kurduğu “Bizim paralele teslim edecek partimiz yoktur” cümlesi, partideki çalkantının tek cümlelik özetiydi. Bununla da sınırlı kalmadı Bahçeli, aynı konuşmada “başka kapılarda gezmekten” sözetti, “okyanus ötesine uyum sağlayıp, imza toplama kampanyasına başlayanlardan” bahsetti.
Bahçeli yani, neredeyse açık açık “paralel yapı MHP'ye operasyon çekmeye kalkışıyor” dedi. Parti Başkanlığına aday olan isimlerin Meral Akşener gibi bazılarının geçmişe dönük profilleri de, Bahçeli'yi doğruluyor üstelik. Görünen o ki; CHP'ye çekilen operasyonun bir benzeri, MHP'ye çekilmek isteniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Keşke bir ömrü daha adasam bu yola” 04 Eylül 2019 | 278 Okunma “Başörtüsünü kitlelere yaymak için Rabbim’e dua ettim” 30 Ağustos 2019 | 2.596 Okunma Emine Bulut cinayetinin gösterdiği 28 Ağustos 2019 | 2.270 Okunma Yanan ormanlarımız 23 Ağustos 2019 | 161 Okunma Gençlerin göçü 16 Ağustos 2019 | 463 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar