Tacizci başhekimin kaç yıl hapsi istendi?

29 Kasım’da yazdığım “Ünlü üniversite taciz skandalıyla çalkalanıyor” başlıklı yazıma konu olan başhekim yardımcısıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Bakın savcı...

29 Kasım’da yazdığım “Ünlü üniversite taciz skandalıyla çalkalanıyor” başlıklı yazıma konu olan başhekim yardımcısıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Bakın savcı kaç yıl hapsini istedi?

tv100.com’da özel bir üniversitenin sahibi olduğu hastanenin başhekim yardımcısının bir hemşireyi nasıl taciz ettiğinin anlatıldığı bir yazı kaleme almıştım. 29 Kasım’da yayınlanan yazımın ardından mağdur olduğunu anlatan birçok kişiden de mesajlar almıştım.

O zaman da “Bu işin peşini bırakmayacağım” dedim. Yargı sürecini adliye muhabiri arkadaşım Halil Sadri Yılmaz ile yakından takip ettik. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, o dönemin başhekim yardımcısı Dr. Turgay Ö. ile ilgili soruşturmasını tamamladı. İddianame hazırlandı.

İddianamede şunlara yer veriliyor: “Şüphelinin alınan ifadesinde üzerine atılı suçlamayı kabul etmediğini, olay günü müştekinin kendisi ile konuşmak istediğini ve bu sebeple kendisi ile birlikte adli tıp hekimlerinin kullandığı odaya birlikte geldiklerini, kendisine maaşlara iyileştirme yapılıp yapılmayacağını sorduğunu, çok borcu olduğundan bahsettiğini, maaşların artmasını sağlayamayacaksa kendisine borç verip veremeyeceğini sorduğunu, kendisinin de borç vermesinin doğru olmayacağını ancak maaşlarla ilgili yöneticilerle görüşebileceğini söylediğini ve bu şekilde müştekinin odasından çıktığını beyan ettiği…”

İFTİRA ATMASI HAYATIN OLAĞAN AKIŞINA UYMUYOR

Savcı, Turgay Ö.’in bu ifadesini inandırıcı bulmuyor. Kadına yaşattığı tacizi sabit görüyor ve iddianamede yaşattığı korkunç detaylara yer vererek kamu davası açılması gerektiğini belirtiyor. Sizlere savcının aktardığı bu korkunç tacizin detaylarını aktarmayı içim almıyor. Bu nedenle iddianamenin yalnızca bir bölümünü paylaşıyorum:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FATURAYI NEDEN FUTBOLSEVERLER ÖDEDİ? 19 Nisan 2024 | 85 Okunma ARTIK HAYALLERİMİZİ KONUŞMA ZAMANIDIR 05 Nisan 2024 | 83 Okunma FENERBAHÇE’Lİ TARAFTARLARIN HAKİMLE BAŞI DERTTE! 29 Mart 2024 | 361 Okunma BU KRİZ ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR 22 Mart 2024 | 335 Okunma Seçime gidiyoruz ama unutmamamız gereken bir konu var? 15 Mart 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar