Küçük Ecrin'in otopsisini Fincancı yapsa ne hissederdi?

Tv100 Gazetesi Yazarı Özkan Tamirak'ın bugünkü (18.11.2022)''Küçük Ecrin'in otopsisini Fincancı yapsa ne hissederdi?'' başlıklı yazısı.

Türkiye’nin huzurunu bozmak isteyen teröristler pazar günü Beyoğlu’nda masum insanları katletti. PKK destekçileri acaba ömrünün baharında hayattan koparılan Ecrin’in fotoğraflarını görünce içleri acıdı mı? Yoksa onlar hâlâ terör destekçisi “PKK’nın onuru” Şebnem ablalarına acımaya devam mı ederlerdi?

13 Kasım 2022 Pazar günü, Türkiye’nin hafızasından silmek istediği kara bir gün olarak tarihte yerini alacak. Aşağılık teröristler, 16.20 sıralarında Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi’nde bomba patlatarak 6 kişinin yaşamını yitirmesine, 81 kişinin yaralanmasına neden oldu.

İstanbul istihbarat ve terör polisleri yüzlerce kameradan iz sürerek, teknik takip yaparak saldırının faili kadın terörist Suriye uyruklu Alham Albashir'i ve destekçilerini yakalamayı başardı. Kısa sürede yakalanmasa örgüt Albashir'i öldürün talimatını vermişti.

Alham Albashir'i Arap kökenli biri. Ağustos ayında Bilal Hassan isimli kişiyle Afrin’den yola çıkarak önce Cerablus, Kamışlı sonrasında Mardin’den Türkiye’ye giriş yaptı. Mülteci gibi kaçakçılardan yardım istediler. PKK’nın dağ kadrosunda görev almış bir terörist değildi. Kullanacağı telefon hattı Temmuz’da Şırnak’tan alındı. Hat aktif hale getirildi.

Alham Albashir'i ve Bilal Hassan’a Esenler’de bir adres söylendi. Tekstil atölyesiydi. Buraya giderek çalışmaları istendi. İki sevgili imajı çiziyorlardı. Burada işe başladılar. Taa ki eylem talimatı Bilal isimli teröriste gelene kadar. Olay günü Taksim’e geldiler. Bilal çantayı vererek,” Aşağıdaki banklarda otur. Çantayı bırak ve ayrıl. Ben seni arayacağım” diyerek hain planlarını hayata geçirdiler.

Türkiye’de son yıllarda PKK terör örgütü ve sözde “beyaz yakalı” destekçilerinin çıldırması için o kadar çok şey yaşanıyor ki…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FATURAYI NEDEN FUTBOLSEVERLER ÖDEDİ? 19 Nisan 2024 | 87 Okunma ARTIK HAYALLERİMİZİ KONUŞMA ZAMANIDIR 05 Nisan 2024 | 85 Okunma FENERBAHÇE’Lİ TARAFTARLARIN HAKİMLE BAŞI DERTTE! 29 Mart 2024 | 361 Okunma BU KRİZ ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR 22 Mart 2024 | 337 Okunma Seçime gidiyoruz ama unutmamamız gereken bir konu var? 15 Mart 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar