Kaymakamın vicdanları yaralayan vefasızlığı

10 Nisan Polis Haftası, depremler nedeniyle biraz sessiz kutlandı. Tüm Türkiye’de dualar okundu, şehit ve gazi yakınları ziyaret edildi. Erzurum’da yaşanan bir olay beni çok üzdü.1995 yılında görevi...

10 Nisan Polis Haftası, depremler nedeniyle biraz sessiz kutlandı. Tüm Türkiye’de dualar okundu, şehit ve gazi yakınları ziyaret edildi. Erzurum’da yaşanan bir olay beni çok üzdü.

1995 yılında görevi başında geçirdiği kaza sonucu şehit olan polis memuru Müslim Akbulut’un ailesi Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne başvurarak adının bir polis merkezinde yaşatılmasını istedi. Böyle bir talebe hayır demek mümkün mü? Hemen Emniyet, Valilik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı gerekli onayları verdi.

Müslim Akbulut’un iki evladı da kendisi gibi polis. Ne büyük gururdu onlar için. Müslim Akbulut’un adının Narman İlçe Emniyet Polis Merkezi Amirliği'ne verilmesi ve törenin Polis Haftası etkinlikleri kapsamında yapılması kararlaştırıldı.

Emniyet tüm protokole davetini geçti. 12 Nisan 2023 Çarşamba günü Narman Kaymakamlık binasının önünde buluşuldu. Törene Narman Belediye Başkanı Burhanettin Eser, Erzurum İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, şehidin ailesi, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görevli polis memurları ile özel harekât polisleri katıldılar.

Kaymakamın vicdanları yaralayan vefasızlığı - Resim : 1

KAYMAKAM NEREDE?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FATURAYI NEDEN FUTBOLSEVERLER ÖDEDİ? 19 Nisan 2024 | 86 Okunma ARTIK HAYALLERİMİZİ KONUŞMA ZAMANIDIR 05 Nisan 2024 | 83 Okunma FENERBAHÇE’Lİ TARAFTARLARIN HAKİMLE BAŞI DERTTE! 29 Mart 2024 | 361 Okunma BU KRİZ ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR 22 Mart 2024 | 335 Okunma Seçime gidiyoruz ama unutmamamız gereken bir konu var? 15 Mart 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar