Hâkim babayı komalık yapan neden bakın ne çıktı?

Tv100 Gazetesi Yazarı Özkan Tamirak'ın bugünkü (17.01.2022)'' Hâkim babayı komalık yapan neden bakın ne çıktı?'' başlıklı yazısı.

Cuma günü “Oğlundan dayak yiyen bir hâkimin dramı!” başlıklı bir yazı kaleme almıştım. Biraz daha olayın detayına indikçe yine karşıma o illet çıktı. 

Bir hâkim babanın oğlundan gördüğü şiddeti anlattığım yazımdan sonra birçok mesaj aldım. Konu çok dikkat çekmişti. Detaylarına indikçe gerçekten altından üzücü başka başka dramlar çıktı.

Konu polis tutanaklarına şöyle yansımıştı; “04.01.2023 günü polis ihbar hattına ‘Madde bağımlısı oğlum beni darp etti’ şeklinde ihbar yapılması üzerine olay yerine intikal eden ekipler Maltepe İlçesi Zümrütevler Mahallesi ... adresinde buldukları yaralı şahsın acil servis vasıtasıyla Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi Asaf Ataseven Hastanesi’ne sevkini sağladı.”

"OĞLUM UYUŞTURUCU KULLANIYOR"


Polis ekipleri yaralı kişinin Kartal Adliyesi’nden emekli hâkim E.D. olduğunu öğrenmişti. E.D. alınan ilk beyanında, “Oğlu Y.D.’nin uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu, kendisi ile konuşmak için yanına geldiğini, sebepsiz yere kendisine saldırarak darp ettiğini, davacı ve şikayetçi olduğunu” belirtti.

Mağdur baba ilk beyanının ardından hastanede tedavisi devam ettiği esnada yoğun bakıma kaldırıldı. Entübe edildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FATURAYI NEDEN FUTBOLSEVERLER ÖDEDİ? 19 Nisan 2024 | 87 Okunma ARTIK HAYALLERİMİZİ KONUŞMA ZAMANIDIR 05 Nisan 2024 | 85 Okunma FENERBAHÇE’Lİ TARAFTARLARIN HAKİMLE BAŞI DERTTE! 29 Mart 2024 | 361 Okunma BU KRİZ ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR 22 Mart 2024 | 338 Okunma Seçime gidiyoruz ama unutmamamız gereken bir konu var? 15 Mart 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar