Galatasaray uçağında neler yaşandı?

Galatasaraylılar mutlu, gururlu. Ankaragücü’nü 4-1 yenen sarı kırmızılılar 23. şampiyonluğunu ilan etti. Peki şampiyonluk uçağında neler yaşandı?Ankara’da bizi sağanak yağış...

Galatasaraylılar mutlu, gururlu. Ankaragücü’nü 4-1 yenen sarı kırmızılılar 23. şampiyonluğunu ilan etti. Peki şampiyonluk uçağında neler yaşandı?

Ankara’da bizi sağanak yağış karşıladı. Olsun ne yağmur ne kar ne de fırtına bizi durduramazdı. Galatasaray şampiyon olacaktı. Yoğun maç trafiğine takılmamak için Çankaya’dan saat 17.00’de yola çıktık. Deli bir yağmur yağıyordu. Eryaman Stadı’na yaklaştıkça yağmur şiddetini artırdı.

Saat 18.00’de stada girdim. Maça daha iki saat vardı. Bir turladım stadı, ilk kez görüyordum. Her açıdan maç izlenebilir şekilde yapılmış. 11 numaralı loca Galatasaray yönetimi ve misafirleri için ayrılmıştı. 19.00 gibi yönetim kurulu üyeleri de locada yerini aldı. Artık nefesler tutulmuştu. Localar hınca hınçtı. Ayakta duracak yer kalmamıştı. Bir ara maçı izleyemeyeceğimi düşündüm. Neyse, bazen bir sandalyenin üzerinde bazen de zıplayarak maçı izledim!

UÇAK KARGO BÖLÜMÜNDE BEKLİYORDU

Galatasaray maçı 4-1 kazanarak 23. şampiyonluğa ulaşmıştı. Herkes mutluluktan uçuyordu. Şimdi heyecanla beklediğim asıl an geliyordu. Şampiyonluk uçağında olacaktım. Hızlıca Esenboğa’ya doğru yola çıktım. Galatarasay’ı taşıyacak olan özel uçak, kargo bölümünde bizi bekliyordu. Sağ olsun THY görevlileri yardımcı olarak uçakla buluşmamı sağladı. Yanımda avukat arkadaşım Umut Narin de vardı.

BAŞARININ MİMARI DURSUN ÖZBEK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FATURAYI NEDEN FUTBOLSEVERLER ÖDEDİ? 19 Nisan 2024 | 87 Okunma ARTIK HAYALLERİMİZİ KONUŞMA ZAMANIDIR 05 Nisan 2024 | 85 Okunma FENERBAHÇE’Lİ TARAFTARLARIN HAKİMLE BAŞI DERTTE! 29 Mart 2024 | 361 Okunma BU KRİZ ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR 22 Mart 2024 | 337 Okunma Seçime gidiyoruz ama unutmamamız gereken bir konu var? 15 Mart 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar