Galatasaray 27 Kasım'da bakın kimi ağırlıyor?

Tv100 Gazetesi Yazarı Özkan Tamirak'ın bugünkü (15.11.2022)''Galatasaray 27 Kasım'da bakın kimi ağırlıyor?'' başlıklı yazısı.

MHP 5 Eylül'de Sivas'ta seçimin startını verdi. AK Parti de seçimin startını 27 Kasım’da bakın nerede verecek?

Türkiye 2023’de tarihinin en kritik Cumhurbaşkanlığı seçimini yaşayacak. Partiler yavaş yavaş sahaya inmeye başladı. Miting sezonu başladı. Cumhur İttifakı'nın adayı belli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Cumhur İttifakı'nın karşısındaki CHP-İYİ Parti-DP-SP-DEVA ve Gelecek Partisi’nin oluşturduğu Millet İttifakı ise hâlâ masada. Adayları belli değil.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 5 Eylül'de Sivas mitingiyle sahalara indi. Her hafta bir ilde mitinglerine devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açılıştan açılışa koşarak dev projeleri bir bir hayata geçiriyor.


Artık AK Parti de bu ay seçimin startını veriyor. Nerede verecek merak edip araştırdım. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 27 Kasım Pazar günü 50 bin sandık görevlisiyle buluşulacağı bir organizasyon hazırlığı içerisinde. Bunun için tek tek statlar gezildi. En sonunda ise Galatasaray’ın Seyrantepe’deki stadında karar kılındı.

AK Parti İstanbul İl Yönetimi'nin, Galatasaray Nef Stadyumu'nu seçmelerindeki en önemli etken ise ulaşım kolaylığı. Stadın bahçesinde metro olması, otopark alanı ve her iki köprüye, otobanlara eşit mesafede olması rahatlıkla gelinmesini sağlayacak. 

50 BİN SANDIK GÖREVLİSİ KATILACAK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FATURAYI NEDEN FUTBOLSEVERLER ÖDEDİ? 19 Nisan 2024 | 87 Okunma ARTIK HAYALLERİMİZİ KONUŞMA ZAMANIDIR 05 Nisan 2024 | 85 Okunma FENERBAHÇE’Lİ TARAFTARLARIN HAKİMLE BAŞI DERTTE! 29 Mart 2024 | 361 Okunma BU KRİZ ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR 22 Mart 2024 | 337 Okunma Seçime gidiyoruz ama unutmamamız gereken bir konu var? 15 Mart 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar