Emeklileri yollara düşüren heyecan

Türkiye tarihinin en kritik seçimine günler kala birbirinden heyecan verici eserler de sahneye çıkmaya başladı. Ama öyle yorumlar var ki ben okurken şaşırıp kalıyorum. Neredeyse hayal gördüğümü...

Türkiye tarihinin en kritik seçimine günler kala birbirinden heyecan verici eserler de sahneye çıkmaya başladı. Ama öyle yorumlar var ki ben okurken şaşırıp kalıyorum. Neredeyse hayal gördüğümü düşüneceğim!

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri siyaset arenasını iyice ısındırdı. Arka arkaya yayınlanan anketler, düzenlenen mitingler ve açılışlardaki kalabalıklarla her parti oy oranını ölçmeye çalışıyor. Ama son kararı millet sandıkta verecek.

Özellikle son günlerde siyasetin yüksek nabzına rağmen, halkı heyecanlandıran projelerde bir bir devreye giriyor. Beni en çok gururlandıranlardan biri dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi olan TCG Anadolu. Çok istedim Sirkeci’de girip görmek ama fırsatım olmadı.

Geçen hafta çok hasta, yorgan döşek yatar durumdaydım. Yüksek ateş nedeniyle gündemi bile tam takip etme şansım olmadı açıkçası.

70 YAŞINDAKİ BABAM HEYECANLANMIŞTI

Aslında benim ilk dikkatimi çeken bayramın ilk günü 70 yaşındaki babamın sözleri oldu. “Oğlum ben sabah Sirkeci’ye gideceğim” dedi. Babama "Niye" diye sordum? “Oğlum gemimizi görmedin mi? O kadar gurur duydum ki gidip görmek istiyorum” diye cevap verdi. 70 yaşındaki bir adamı bu kadar heyecanlandırmıştı. O kadar kalabalığı bile çekmeye hazırdı. “Olsun yorulmaya değer gidip göreyim" diyecek kadar da ısrarcıydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FENERBAHÇE’Lİ TARAFTARLARIN HAKİMLE BAŞI DERTTE! 29 Mart 2024 | 291 Okunma BU KRİZ ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR 22 Mart 2024 | 330 Okunma Seçime gidiyoruz ama unutmamamız gereken bir konu var? 15 Mart 2024 | 123 Okunma MİT isim vererek MOSSAD’a ne mesaj verdi? 08 Mart 2024 | 822 Okunma Sevdiklerimizle küsme noktasındayız! 01 Mart 2024 | 105 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar