Balıkesir'deki dehşet çiftliğini polis nasıl çökertti?

Tv100 Gazetesi Yazarı Özkan Tamirak'ın bugünkü (16.12.2022)''Balıkesir'deki dehşet çiftliğini polis nasıl çökertti?'' başlıklı yazısı.

Balıkesir Edremit’te ağaçlarla çevrili, dört bir yanına duvar örülmüş çiftlikte elektro şok cihazlarıyla işkenceler yapılıyordu. Bakın polis o çiftlikte nelerle karşılaştı? 

Gelen bir şikâyet üzerine Balıkesir Emniyeti KOM ekipleri Edremit’te yapılanan bir çeteyi takibe aldı. Çete, esnafları tehdit ediyor, sattıkları malzemelere ve işyerlerine el koyuyordu. Edremit esnafını canından bezdiren çeteye yönelik polis harekete geçti. 

15 kişi tespit edildi. Örgüt işkence yapmak için Edremit’in merkezine 20 dakika uzaklıktaki bir alanda çiftlik kurdu. Çiftliğin etrafı görünmemesi için ağaçlarla çevrildi, duvarlar örüldü.  Çete örgüt liderinin talimatını yerine getirmeyen esnafı korkutmak için burayı kullanıyordu.

Örgüt üyeleri tarafından alıkonulan masum esnaflara, burada elektro şok cihazı verilerek eziyet edildi. Sopalarla dövüldüler. Çete sadece bununla değil, uyuşturucu ticareti, silah kaçakçılığı yaparak da suç ağını genişletti.


UYUŞTURUCU BAĞIMLISI YAPTILAR

Çete masum kadınları da ağına düşürdü. Kadınlara önce gün gün çiftlik evinde uyuşturucu enjekte edildi. Bağımlı hale gelmeleri sağlandı. Acımasız çete kadınları sopayla da dövdü. Tecavüz etti. Bağımlı hale gelen kadınlar gece kulüplerinde konsomatris olarak çalıştırıldı. Çalışmak istemeyen kadınlara işkenceler yapıldı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FATURAYI NEDEN FUTBOLSEVERLER ÖDEDİ? 19 Nisan 2024 | 87 Okunma ARTIK HAYALLERİMİZİ KONUŞMA ZAMANIDIR 05 Nisan 2024 | 85 Okunma FENERBAHÇE’Lİ TARAFTARLARIN HAKİMLE BAŞI DERTTE! 29 Mart 2024 | 361 Okunma BU KRİZ ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR 22 Mart 2024 | 338 Okunma Seçime gidiyoruz ama unutmamamız gereken bir konu var? 15 Mart 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar