Zamanınızı Aldım

Memlekette gündem o kadar hızlı değişiyor ki artık bundan bahsetmek bile sıkıcı. Her şey hızla değişir gibi gözükürken her şeyin ısrarlı bir şekilde aynı kalması söz konusu. Her teli...

Memlekette gündem o kadar hızlı değişiyor ki artık bundan bahsetmek bile sıkıcı. Her şey hızla değişir gibi gözükürken her şeyin ısrarlı bir şekilde aynı kalması söz konusu. Her teli başka renkte bir çemberde devinen hamsterlara benzedik. Çemberin tellerinin değişik renklerde olmasına şaşırmamız aslında hep aynı çemberde olduğumuz hakikatini değiştirmiyor.
Gazete günceli sever. Gecikmiş yazı pek sevilmez. Okunmaz da. Ancak bazen yazmak için işlerin biraz soğumasında fayda var.
Adliye saldırısı haklı olarak memleketi sarstı. Saldırının ardından başlayan tartışma da öyle. Malumunuz toplumsal kamplaşmada artık bir dünya markasıyız. Her kesim karşısındakinin kötü niyetinden emin. Diyalog zannedilen, diğer tarafa kaya parçaları gibi savrulan monologlar. Kim daha çok kaya fırlatabiliyorsa maçı kazanabileceğini zannediyor. İktidar kanadının elinde daha çok mancınık var. Birdenbire üzerinize irili ufaklı taş gülleler yağıyor.
İktidar ve onun yarattığı medya, hazzetmediği yayın organlarını DHKP-C’ye destek olmakla suçladı. Bu suçlananlar arasında Cumhuriyet gazetesi de vardı. Sair zaman gülünüp geçilecek bir tuhaflık. Gelgelelim ısrarla kurulan tam saha baskı neticesinde eminim bunu gerçek zanneden çok kişi vardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tutuklu yargı 05 Eylül 2018 | 8.136 Okunma Ete doyan vatandaş balığa yöneliyor 30 Ağustos 2018 | 2.733 Okunma Kimiz biz? 29 Ağustos 2018 | 7.497 Okunma Trump gidiyor mu? 23 Ağustos 2018 | 6.629 Okunma Milli birlik 22 Ağustos 2018 | 195 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar