Oy ver

Gülen cemaati terör örgütü ilan edildi ve cemaatle bağlantılı diye Koza İpek Grubu’na karşı bir operasyon başlatıldı. Grubun televizyonları önce diğer cemaat kanallarıyla beraber platformlardan...

Gülen cemaati terör örgütü ilan edildi ve cemaatle bağlantılı diye Koza İpek Grubu’na karşı bir operasyon başlatıldı. 
Grubun televizyonları önce diğer cemaat kanallarıyla beraber platformlardan atıldı, sonra da dün fiziken zapt edildi. 
Cemaatin AKP’ye ettiği ve AKP’nin cemaate ettiği, bu iki aktörle beraber iş tutanları nelerin beklediğini gösteriyor. 
Başka bir şeyi daha gösteriyor. İzlediğiniz televizyon kanalları, okuduğunuz gazeteler pamuk ipliğine tutunuyor. AKP milletvekili ve Erdoğan’ın uzun süre metin yazarlığını yapmış bir zat seçimden sonra sıranın Sözcü, Hürriyet ve Cumhuriyet’te olduğunu rahatlıkla ifade etti. 
Bu anlayış, bu anlayışın sahipleri dahil kimseye fayda getirmez. Seçim öncesi endişe nöbetleriyle sarsılan iktidar, üçüncü sınıf diktatörlüklerde görülecek manzaralar sunuyor. 
Bu manzaraya ulaşan yolda cemaatin yargı, emniyet ve medya ayağı da AKP’yle beraber az taş döşemedi. Cemaat umurumda değil. Ancak ifade ve basın özgürlüğü umurumda. 
Dün ve daha önceleri yapılanlar ve savurulan tehditlere bakacak olursak AKP’nin tek başına iktidar olması halinde medyayı unutmamız gerekecek. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tutuklu yargı 05 Eylül 2018 | 8.136 Okunma Ete doyan vatandaş balığa yöneliyor 30 Ağustos 2018 | 2.733 Okunma Kimiz biz? 29 Ağustos 2018 | 7.497 Okunma Trump gidiyor mu? 23 Ağustos 2018 | 6.629 Okunma Milli birlik 22 Ağustos 2018 | 195 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar