Hoş geldin Selahattin Bey kardeşim

Star gazetesini yürekten tebrik ediyorum. Bugüne dek İslamcı basının kıyıda köşede kalmış yayın organlarında kalem koşturan bir yazardaki cevheri görmüş ve onu transfer etmiş. Kalemi işlek...

Star gazetesini yürekten tebrik ediyorum. Bugüne dek İslamcı basının kıyıda köşede kalmış yayın organlarında kalem koşturan bir yazardaki cevheri görmüş ve onu transfer etmiş.

Kalemi işlek, zekâsı pırıldak, duruşu ve yerine geldi mi vuruşu isabetli böylesi yazarların gün yüzüne çıkması şüphesiz hem bir ödevdir hem de fikir hayatımıza muazzam bir katkıdır.

Ethem Sancak Bey’e ve onun nezdinde bu kıymetli işi gören herkese bir değil bin teşekkür borçluyuz.

Star gazetesinin bundan böyle haftada dört gün yazarak bir anlamda mürekkep şövalyeliğini yapacak yazarının adı Selahattin Eş Çakırgil.

Muhtemelen tanımazsınız. Ancak ben tanıyorum.

Selahattin Eş olarak. Babamın cinayet davasındaki sanıklardan biri olarak tanıyorum.

Hakkında yakalama emri olan, Interpol’den kırmızı bültenle aranan ve İran’da yaşayan birçok siyasi cinayetin sanığı olarak tanıyorum.

Kanunda yapılan bir değişiklik sonucunda “tutuklanmama güvencesiyle” seneler seneler sonra memlekete dönmüş.

Hoş gelmiş.

Tutuksuz olarak yargılanıyor.

Tabii Star gazetesi yazarını tanıtırken ayrıntılara takılmamış ve şöyle demiş:

“28 Şubat süreci ve devamında da hayatını, 35 yıl boyunca farklı ülkelerde geçirmekzorunda bırakılan Selahaddin E. Çakırgil, Türkiye’ye döndükten sonra Star Medyaailesine katıldı”.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tutuklu yargı 05 Eylül 2018 | 8.136 Okunma Ete doyan vatandaş balığa yöneliyor 30 Ağustos 2018 | 2.733 Okunma Kimiz biz? 29 Ağustos 2018 | 7.497 Okunma Trump gidiyor mu? 23 Ağustos 2018 | 6.629 Okunma Milli birlik 22 Ağustos 2018 | 195 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar