Daha çok konuşacağız

Bugün terör örgütü dediğin cemaatin bir numaralı suç ortağıydın. Beraber, el ele ne istedilerse yaptın. Cemaatin ne kadar suçu varsa, ne işlediyse hepsinin suç ortağısın. Onca insanı sahte...

Bugün terör örgütü dediğin cemaatin bir numaralı suç ortağıydın. Beraber, el ele ne istedilerse yaptın. Cemaatin ne kadar suçu varsa, ne işlediyse hepsinin suç ortağısın. Onca insanı sahte delillerle beraber içeri attırdınız. Birbirinizin sırtını sıvazlaya sıvazlaya, el ele, kol kola, göz göze, diz dize suç işlediniz. 
Cemaat bir terör örgütüyse ona yardım ve yataklık eden “Ne istediniz de vermedik”diyenlerdir. “Parsel parsel” kamu mülkünü onlara pazarladığı bizzat partinin en yetkili isimleri tarafından itiraf edilenlerdir. 
Kumpas davaların savcısıyım diye ortalıkta gezinen, şantaj kasetleri piyasaya çıktığı zaman “Bunun neresi özel, bu genel bir ahlaksızlıktır” diyerek o kasetlerin keyfini sürenlerdir. 
Ortadoğu’ya hükümdar olmayı arzulayan, büyük medeniyet iddiasının taşıyıcısı olduğunu iddia edenler üç beş silahı Suriye’de beraber iş tuttuğu kuvvetlere göndermeyi beceremedi. 
TIR’lar durduruldu. 
Devletin memurları birbirlerine silah çekti. 
Bu rezalet, devletin bittiği o an, Cumhuriyet gazetesinin eseri değil. Ayna önünde öküze özenen kurbağa gibi şişen dış politika ile bugün terör örgütü dediği cemaatle suç ortaklığı yapan akılsızlığın eseri. 
Devleti ne idüğü belirsiz silahlı Selefi gruplara silah verecek kadar alçaltan da sizsiniz. 
Bu alışverişi devlette palazlandırdığınız ne idüğü belirsiz bir cemaat örgütlenmesine ebelettiren de sizsiniz. 
Gazeteci dediğin için bu ikisinin de 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tutuklu yargı 05 Eylül 2018 | 8.136 Okunma Ete doyan vatandaş balığa yöneliyor 30 Ağustos 2018 | 2.734 Okunma Kimiz biz? 29 Ağustos 2018 | 7.497 Okunma Trump gidiyor mu? 23 Ağustos 2018 | 6.630 Okunma Milli birlik 22 Ağustos 2018 | 195 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar