Utanç verici Erdoğan tapıncı

11 Şubat 2019 tarihli Cumhuriyet’te iktidara geldiği günden bu yana dini istismar ederek seçmenden oy isteyen AKP’yle ilgili bir haber var. Haberde AKP’lilerin “Erdoğan tapıncı”na örnek olan alıntıları bilginize...

11 Şubat 2019 tarihli Cumhuriyet’te iktidara geldiği günden bu yana dini istismar ederek seçmenden oy isteyen AKP’yle ilgili bir haber var. Haberde AKP’lilerin “Erdoğan tapıncı”na örnek olan alıntıları bilginize sunuyorum:
-AKP İstanbul Mv. Oktay Saral:Allah, Başbakanımızı bizim başımıza nasip ettiği için her gün iki rekat şükür namazı kılmamız gerekir.
-AKP Çorum Mv. Murat Yıldırım:Erdoğan ümmetin lideri.
-AKP Bursa Mv. Hüseyin Şahin:Erdoğan’a dokunmak bile ibadettir.
-AKP Düzce Mv. Fevai Arslan:Erdoğan Allah’ın tüm vasıflarını üstünde toplayan bir lider.
-AKP Çorum Mv. Agâh Kafkas:Başbakan sözü peygamber sünneti.
-Avrupa Birliği (eski) Bakanı Egemen Bağış: Ülkemizde eğer Urfa şanlıysa, Antep gaziyse, Maraş kahramansa, Rize, İstanbul ve Siirt de mübarektir. Çünkü bu 3 şehir, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük liderinin doğmasına vesile olmuştur.
-AKP Siirt Mv. Yasin Aktay:Erdoğan’ı görünce salavat getiririz.
-AKP Bursa Mv. Efkan Ala: “Peygamber hata yaptı, biz yapmadık.
-AKP İstanbul Mv. Metin Külünk: “Peygamberlerin de diploması yoktu.
-Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltin: “İslami olarak cumhurbaşkanına itaat etmek farzı ayın’dır. Karşı gelmek de harpten kaçmak manasına gelir, haramdır.
-Milli Savunma Komisyonu (eski) Başkanı ve AKP Sivas Mv. İsmet Yılmaz: Hilmi Bilgin’e desteğinizi bekliyorum. Hilmi Bilgin’e vereceğiniz destek, yarın kıyamet günü beraat belgelerinizden biri olacak.
Bu adamların tamamı dinden çıkmış, çarpılmaları mukadderdir vallahi ve billahi!

***

AKP Genel Başkanı Erdoğan 15 Temmuz kalkışmasına gönderme yapıyor:
“O hainler F-16’larla uçtular. Zannettiler ki Cumhurbaşkanı Tarabya’dadır. Bilmiyorlardı ki o mağaranın önünü örümcek ağları örer, göremezsin ve göremediler.”
Gönderme yapılan olayı anımsayalım: Hz. Muhammed’in Mekke’den Medine’ye hicreti sırasında Hz. Ebu Bekir ile birlikte müşriklerden kaçarak gizlendikleri ve üç gün süreyle kaldıkları Sevr mağarası işaret ediliyor.

***

Hz. Peygamber, müşriklerin baskı ve işkenceleri üzerine Müslümanlara Medine’ye hicret etmelerini buyuruyor. Kendisi de hicret sırasında Sevr adlı mağaraya sığınıyor. Bunun üzerine, örümcek(ler) mağaranın ağzına ağlarını örüyor(lar).
Bu olayla ilgili olarak Kuran’da bir ayet var:
“Ey Muhammed! Hatırla, bir zaman kâfirler seni tutup bağlamak veya öldürmek, yahut sürüp çıkarmak için tuzaklar kuruyorlardı. Onlar sana tuzak kurarlarken; Allah da onların tuzaklarını boşa çıkarıyordu. Allah tuzakların en hayırlısını kurar.” (el-Enfal, 8/30)
Demek ki: Allah, Hz. Muhammed’i sakladığı gibi Hz. Recep Tayyip’i de aynı mucizeyle gizlemiş.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
R.T. Erdoğan ve 27 etnik grup 19 Nisan 2024 | 215 Okunma Sorumluluk 16 Nisan 2024 | 98 Okunma TBMM başkanı ve 1921 Teşkilat-ı Esasiye Kanunu 14 Nisan 2024 | 109 Okunma Sanki düşman işgali 12 Nisan 2024 | 181 Okunma Şeriat mahkemelerinin kaldırılması 09 Nisan 2024 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar