Talimat, emir demektir

Talimat emir anlamına gelir ama TTB’nin zehirli ve zillet komplosunu ve Türk Tabipleri Birliği’nin Korona kadar tehlikeli olduğunu kanıtlayan kesin belgeler gerekir. Böyle verilen demeçlerle değil “resmen” belgelerle cumhuriyet savcılığına başvurmak gerekir.

Koalisyon ortağı ve başbakan yardımcısı olduğu 57. Ecevit Hükümeti’ni sona erdirip (7 Temmuz 2002) 3 Kasım 2002 seçimlerinde AKP’nin iktidara gelmesine yol açan, ardından “Başyücelik” rejimine ebelik yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli son zamanlarda yüklendiği “Cumhurbaşkanı’nın fahri muavini” kimliğiyle ve adına yaraşır biçimde talimatlar veriyor. Verdiği her talimat ülke siyasetinde öldürücü yaralar açıyor. Sanki R.T. Erdoğan’ın koruyucu meleği. Ancak talimat mı alıyor yoksa talimat mı veriyor, belli değil. Bir süre önce idam cezasının geri getirilmesini istiyordu, şimdi Anayasa Mahkemesi’ni gündeme aldı.

Her talimat kuşkusuz yazı(lar) konusu olacak nitelikte ama ben bugün “Türk Tabipleri Birliği derhal kapatılmalı” şeklindeki talimatı ele alacağım. Bu kez çetin cevize çattı. Karşında görev bilinciye donanmış, görevine adanmış, Azrail’le meydan savaşı yapan bir fedailer alayı var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kürt sorunu bilmecesi nedir? 26 Mart 2024 | 431 Okunma Yerli ve milli 24 Mart 2024 | 248 Okunma Devlet hata yapamaz 22 Mart 2024 | 128 Okunma Halvette düzenlenen işret meclisleri 19 Mart 2024 | 390 Okunma Şarap meclisi nasıl kurulur? 17 Mart 2024 | 203 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar