Ümmet ya da ihanet!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da iki ajan yakalanmıştı. Bu ajanlar İstanbul'daki muhalif Arapları izleyeyip fişleyen ve Türkiye'ye karşı casusluk faaliyeti yapan kişiler olduğu ifade edildi. Daha sonra ajanlardan birisinin...

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da iki ajan yakalanmıştı. Bu ajanlar İstanbul'daki muhalif Arapları izleyeyip fişleyen ve Türkiye'ye karşı casusluk faaliyeti yapan kişiler olduğu ifade edildi. Daha sonra ajanlardan birisinin intihar ettiği açıklandı.

Yapılan soruşturma sonrasında Türkiye'ye karşı casusluk yapan bu kişilerin Birleşik Arap Emirlikleri istihbaratına mensup olduğu ortaya çıktı.

Türkiye'ye karşı casusluk yapanların devlet olarak dahi nitelenemeyecek bir emirliğin mensubudur. Bu kişilerin kiralık katil Muhammed Dahlan'ın adamları olduğu iddiası da var. Bu Dahlan denilen Mossad ve CIA'nın adamının 15 Temmuz darbe girişimini finanse ettiği de biliniyor.

Bir bilgi daha verelim: Arabistan, BAE, Mısır ve Ürdün -tabii ki İsrail'in- Dahlan'ın Mahmud Abbas'tan sonra Filistin'in lideri olmasını istiyor. Türkiye ise Filistin'de Hamas'ı destekliyor.

Dahlan'ın, Mısır'da Mursi'nin devrilmesinde etkin bir rol oynayan 'Temerrüd' hareketinin bir benzerini Türkiye'de kurmak için çalışmalar yaptığı da söyleniyor.

Türkiye'nin istikrarsızlaştırılması için ABD/İsrail, Mısır ve Suudi Arabistan Dahlan gibileri tetikçi olarak kullandığı çok açıktır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 296 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar