Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanı!

                Türkiye "cumhur sistemi"yle tek tip, tek düze, tek ses, tek bakış dönemine girmiştir. Artık herkesin yüzü iktidara dönük olarak ve birisi konuşacak herkes...

                Türkiye "cumhur sistemi"yle tek tip, tek düze, tek ses, tek bakış dönemine girmiştir. Artık herkesin yüzü iktidara dönük olarak ve birisi konuşacak herkes alkışlayacaktır. Öyle de olmaktadır.

                Bu dönemde iktidar adına yapılan her türlü uygulamanın yaygın, baskın ve imtiyazlı yazar, çizer ve gazeteciler tarafından yüceltilmesi esastır. Madem ki devletlu bir şey söylüyor 'o halde bunda bir keramet vardır' düşüncesiyle ona destek sunulması vatanseverliktir.

                İktidara övgü, muhalefete sövgü temel ilke olarak alınmaktadır. Bu zihniyete göre iktidarın hiç yanlışı, muhalefetinse hiç doğrusu olmaz.

                Her türlü olumlu sıfatlar iktidar sahipleri için en aşağılık yakıştırmalar da muhalefet için yapılması bu dalkavuk taifesinin ilkesidir.

                McKinsey dalkavukları

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Yeni Ekonomi Programı'nda "McKinsey'yle çalışmaya karar  verdik. 16 bakanlıktan temsilcilerin bulunduğu bu ofis, tüm hedeflerimizi ve sonuçlarımızı her çeyrekte kontrol edecek." Dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 295 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar