Teröristi ziyaret ve siyaset

Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz, Gümüşhane'nin Torul ilçesindendi. O da şehit edilen Aybüke öğretmen gibi insanları cehaletten ve sefaletten kurtarmak için öğretmenlik yapıyordu. 16 Haziran 2017'de...

Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz, Gümüşhane'nin Torul ilçesindendi. O da şehit edilen Aybüke öğretmen gibi insanları cehaletten ve sefaletten kurtarmak için öğretmenlik yapıyordu. 16 Haziran 2017'de insanlıktan nasibini almamış azgın PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldı ve katledildi. Onun katledilmesi talimatını PKK'nın sözde Dersim saha sorumlusu İsmail Sürgeç adlı terörist yaratık verdi.

İsmail Sürgeç adlı hain, 25 yıldır PKK'nın dağ kadrosu içinde yer alıyordu. PKK'nın sözde silahlı kanadı olan HPG askeri konsey üyesi olan İsmail Sürgeç'in Karadeniz ile Erzincan ve Erzurum bölgelerindeki eylem sorumlusu olduğu biliniyordu. Terör şebekesinin bu hain elamanı onlarca masum insanın ölümünden sorumluydu.

Tunceli'de sürdürülen 'Yıldırım- 4' operasyonu kapsamında, 10 Kasım'da Ahpanos Vadisi bölgesinde 10 milyon lira ödüllü kırmızı kategoride yer alan terör örgütü PKK'nın sözde 'Dersim Eyaleti' komutanı 'Yılmaz' kod adlı İsmail Sürgeç güvenlik güçlerinin operasyonu sonucunda öldürüldü.

Tunceli HDP İl Örgütü'nün yaptığı bir organizeyle HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü, HDP İl Eşbaşkanları Nurşat Yeşil ile İbrahim Kasun önce katil sonra maktul olan terörist İsmail Sürgeç'in evine taziye ziyaretinde bulundukları haberi medyaya düştü.

HDP'liler, bu terörist İsmail Sürgeç'in evine giderek ailesine ölümünden duydukları üzüntüyü dile getirip başsağlığı diliyorlar.

Gerçekte HDP'liler kendilerine yakışanı yaptılar. Katil teröristin ölümünden duydukları üzüntüyü paylaştılar. Katil terörist İsmail Sürgeç yaşamış olsaydı daha çok öğretmen, hemşire ya da asker öldürecekti. Onun ölümü gerçekleştirme ihtimali olduğu bir çok kanlı terör eylemlerinden HDP'yi mahrum etmiştir. Bu da az bir kayıp değildir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 296 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar