Sukunet öfkeyi yendi!

31 Mart seçimleri, çok açık bir biçimde ekonominin siyaseti belirlediğini gösteren işaretler vermiştir. Bu seçimlerde vatandaş işsizliğe, enflasyona, zamlara, dizginlenemeyen kur artışlarına ve yüksek...

31 Mart seçimleri, çok açık bir biçimde ekonominin siyaseti belirlediğini gösteren işaretler vermiştir. Bu seçimlerde vatandaş işsizliğe, enflasyona, zamlara, dizginlenemeyen kur artışlarına ve yüksek faize karşı verdiği oylarla tavır koymuştur.

Ekonomik dalgalanmadan en fazla etkilenen Batı kesiminde iktidarın devleti arkasına almasına rağmen seçimlerde yenilmesinin daha doğrusu beklediği sonucu alamamasının nedeni budur.

'Muhalefet kötü, biz iyiyiz', "onlar batıl, biz Hak'kız", karşılarına çıkan ittifakı "dörtlü çete" şeklinde ilan eden modelin seçim sonuçlarına bakıldığında çöktüğü görülür.

Algı operasyonları yapıldı. Halka "güç bizde ancak hizmeti biz yaparız" mesajı verildi. Televizyonlar hep iktidar yanlılarına tahsisliydi. İktidar hergün, her saat ve her yerde konuştu. Muhalefetin sesi alabildiğine kısıldı.

Bütün bunlara karşın iktidar istediği sonucu elde edemedi.

Devletle seçime girmek!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 296 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar