Siyasette davetler görüşme ve gelişmeler

Her Allah'ın günü AKP'nin  içinden çıkan bazı dışlanmış eski siyasetçilerin "parti kurdu, kuracak" söylemleriyle medya meşgul oluyor.Yeni partiler demek "Cumhurbaşkanlığı hükümet...

Her Allah'ın günü AKP'nin  içinden çıkan bazı dışlanmış eski siyasetçilerin "parti kurdu, kuracak" söylemleriyle medya meşgul oluyor.

Yeni partiler demek "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi"nin zorunlu sonucu olan ittifak ve çift partili sistemine indirilen büyük bir darbe demektir.  Bu bakımdan "Yüzde elli artı bir" şartı patileri ittifak yapmaya zorlamıştır.

Özellikle AK Parti mirasının ürünü olan bir yeni parti en büyük darbeyi iktidar partisine vuracaktır. Bu nedenle yeni partileşme hareketine karşı AK Parti içinden büyük bir tepki ve öfke var! 

Öyleki Babacan, Atalay, Davutoğlu, Gül'ün partileşme cabalarına karşı AKP genel başkanı Erdoğan "Birileri parti kuruyormuş. Bunları hiç kafanıza takmayın. Bu tür ihanetlerin içinde olanlar bedelini ağır öder" mesajını verdi.

Cumhurbaşkanından ziyaret!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi programında olmamasına rağmen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle evinde görüşüyor. Basına kapalı gerçekleşen görüşme 30 dakika sürmüş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 294 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 325 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 658 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar