Siyaset, aklını kaybederse...

Bir kimse sizin köyünüze ya da evinize girdiği andan itibaren sizin konuğunuzdur. Bir insan kim olursa olsun sizin acınızı paylaşmak için size gelmiş ve siz ona yani konuğunuza saldırıyorsunuz.Konukseverliğiyle...

Bir kimse sizin köyünüze ya da evinize girdiği andan itibaren sizin konuğunuzdur. Bir insan kim olursa olsun sizin acınızı paylaşmak için size gelmiş ve siz ona yani konuğunuza saldırıyorsunuz.

Konukseverliğiyle ünlü Türk Milletinin kültüründe böyle bir barbar tutum yoktur.

Bir kaç kişinin üzerine büyük bir gurubun saldırması ise gerçekte insanlıktan çıkma sorunudur.

Kontrolden çıkmış kitlelerin bir kişiye ya da küçük bir guruba saldırmasından utanç duyulmadığı, böyle bir saldırının öfke yaratmadığı, tepki üretmediği yerdeki insanlar, insani vasfını kaybetmiş olurlar.

Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırı tam da bunu anlatır.

İşin vahim yanı Kemal Kılıçdaroğlu, linç girişimine uğraması üzerine götürüldüğü evin çevresini saran öfkeli kalabalığın "yakın o evi!" sloganları atmasıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 294 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 325 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 658 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar