Seçim, iftira ve siyasetsizlik!

31 Mart seçimlerinde Mansur Yavaş için söylenmedik söz, atılmadık iftira, edilmedik itham kalmamıştı.Senet sepet ithamları bir yana elli yıllık ülkücü olan Mansur Yavaş'ı yıkıcı...

31 Mart seçimlerinde Mansur Yavaş için söylenmedik söz, atılmadık iftira, edilmedik itham kalmamıştı.

Senet sepet ithamları bir yana elli yıllık ülkücü olan Mansur Yavaş'ı yıkıcı bölücü kesimle işbirliği yapmakla hatta belediyeyi onlarla yönetecek olmakla suçladılar.

AK Parti'nin ve Bahçeli'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Mansur Yavaş'la ilgili olarak "Diyelim Mansur Yavaş Ankara'yı kazandı, Kandil'in gönderdiği adamları mı belediyeye alacak?" diye sorabilmiştir.

Siyasi çıkar uğruna her türlü isnat, itham ve iftirayı atan kibirli iktidar oligarklarını Ankara'lı dinlemedi. İktidar bloku Ankara'da bu seçimi kaybetti. Ankaralı AK Parti'yi de, asılsız iftira ve ithamlarını da Mansur Yavaş'a verdiği oylarla reddetti. Bugün Mansur Yavaş Ankara'da Büyük Şehir Belediye Başkanıdır. Kiminle ve nasıl belediyeyi yönettiğini de herkes görmektedir.

Yenilenmesine karar verilen İstanbul seçimlerinde de bu defa İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na karşı yeni tür itham, iftira ve isnatlar piyasaya sürülmüştür.

İmamoğlu'na yönelik itibar infazı dört koldan sürdürülmektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 294 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 325 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 658 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar