Papaz gitti dava bitmedi!

Her ne hikmetse Pastör Brunson'la ilgili iddialarda bulunan tanıklar ifadelerini şöyle değiştiriyorlar.Tanıklar daha önce 15 Temmuz darbe girişimine katılan darbecilerin Alsancak'taki dua evinde saklandıklarını iddia etmişlerdi....

Her ne hikmetse Pastör Brunson'la ilgili iddialarda bulunan tanıklar ifadelerini şöyle değiştiriyorlar.

Tanıklar daha önce 15 Temmuz darbe girişimine katılan darbecilerin Alsancak'taki dua evinde saklandıklarını iddia etmişlerdi. Bu defa tanıklar "Bu evde sadece Korelileri gördüm" bir başkası "Ben böyle bir şey söylemedim, beni yanlış anlamışsınız" diye ifade veriyor.

Bir başka tanık daha önce PKK'nın bombacısı olduğunu, dağda eylemlere katıldığını öne sürmüştü. Tanıklar bu iddiayı birbirlerine yönelik olarak "Ben aslında ondan duymuştum bu iddiayı" derken bir başkası "Ben bombacı, bomba, terörist falan görmedim" diyor.

Bir kilise derneğinin başkanı. Gizli tanık 'Brunson'ın Manisa'da cemaat oluşturup para topladığını, bu paraların PKK'lılara, FETÖ'cülere dağıtıldığını' iddia etmişti. Son duruşmada "Böyle bir şey yok, ben şahit olmadım" diye ifade değiştirmiş.

Bu ifade değiştirmeler hiç de normal gelmiyor. Bunlar nasıl tanık ki hepsi birden Rahip Brunson lehine ifade değiştiriyor?

Tanık ifadelerinin değişmesiyle Pastör hakkındaki casusluk suçlaması düştü. Yattığı süre hapis cezasına sayıldığı için de serbest bırakıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 294 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 325 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 658 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar