Önce FETÖ'den hesap verin!

Fetullah Gülen henüz FETÖ'ye dönüşmemiştir. Bir düşünün; Fetullah Gülen ekibinin yaptıkları konusunda kendilerini uyaranlara iktidar partisinin sözcüsü "Cemaat devleti ele geçirmiş, devlete...

Fetullah Gülen henüz FETÖ'ye dönüşmemiştir.

Bir düşünün; Fetullah Gülen ekibinin yaptıkları konusunda kendilerini uyaranlara iktidar partisinin sözcüsü "Cemaat devleti ele geçirmiş, devlete sızmış, bunlara kargalar bile güler" demiş olsun!

Bir duyun; İktidar partisinin Adalet Bakanı, "Fetullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir…Değerli, bilge bir insandır. Her şeyi açık. Devletin denetimi gözetimi altında faaliyetini sürdürüyor" diye seslenmiş olsun!

Bir şaşırın; İktidar partisinin başbakanı, en yüksek dozdaki sesiyle "Sırtınızı devlete dayamadan bugünlere ulaştınız, helal para ile bugünlere geldiniz! Sizler arkanıza çeteleri alarak değil mafyayı alarak değil hukuk dışı örgütlenmeleri alarak değil, arkanıza milleti alarak bugünlere ulaştınız" diye hitap etsin.

Bir gülün; Bugünün başbakanı, "O gün hoca efendiye sahip çıkmasaydınız, evlerinizi gönüllerinizi açmasaydınız bu güzellikler yaşanmayacaktı. Hizmet erlerine buradan selam gönderiyoruz." desin.

FETÖ'ye birilerinin "ne istediniz de vermedik… Sizinle aynı menzile giden farklı yollardan biriyiz" dediğini bir hatırlayın.

Bu sözlerin sahipleri 15 Temmuz sonrasında FETÖ'yle zorlu ve zorunlu bir mücadele içine girmişlerdir.

Sorun beka, ontolojik, var olma ya da yok olma sorunu haline gelince iktidarın FETÖ'yle mücadeleden başka yolu kalmamıştır.

Ancak bu mücadelenin sınırları, sırları olduğunu gözden ırak tutmamak gerekir!

Fetullah'ın Hocaefendi olduğu dönem!

Cemaat görünümlü bir çete sınav hırsızlığından atama yolsuzluğuna; ihaleye fesat karıştırmaktan kaset şantajına her türlü komplonun odağında olsun!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 294 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 325 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 658 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar