İstihbarat ve millî güvenlik sorunu

2008 yılında bu köşede şöyle bir tespit yapmışız: "Türkiye'nin sınırları yok, yol geçen hanları var. Sınırlar kevgire çevrilmiş durumdadır."FETÖ'ye Kozmik odanın...

2008 yılında bu köşede şöyle bir tespit yapmışız: "Türkiye'nin sınırları yok, yol geçen hanları var. Sınırlar kevgire çevrilmiş durumdadır."

FETÖ'ye Kozmik odanın açıldığı tarih: 19 Aralık 2009'dur. Bu tarih aynı zamanda devlet sırlarının CIA'ya aktarıldığı tarihtir.

2010 yılında da "Devlet kevgire döndürüldü. Ülkenin hiçbir gizlisi/saklısı kalmadı. Her türlü bilgi; gazete, televizyon ve sorumsuz siyasi aktörler tarafından ulu orta açıklanır hale geldi. Başbakan ve Genelkurmay Başkanı dahil her türlü devlet yetkilisinin konuşmaları pazarlara düşmektedir."

Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner'in en mahrem yerde yaptığı konuşma çarşaf çarşaf yayınlandı. İstanbul'da birinci ordunun karargâhından bavul bavul evrak taşındı. Mahremin de mahremi olan yerlerden "İrtica İle Mücadele Eylem Planı" dokümanları bulunup medyaya ve mahkemeye servis edildi.

Genelkurmay GES Komutanı Tuğgeneral Münir Erten'in konuşmaları Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'taki operasyonun başlamasına 2 gün kala dinlenip servis edilmişti.

Başbakanlıkta böcekler bulunuyor, Dışişleri konutunda yapılan çok gizli toplantı dışarıya servis ediliyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 296 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar