"İşte hendek işte deve"

Adamın birisi şöyle demiş: "Cumhurbaşkanımız aya kadar 4 şeritli yol yapacağım dese vallahi inanırız".Aklı tatile çıkartmak böyle oluyor. Bu ülkede hiçbir saçmalık müşterisiz...

Adamın birisi şöyle demiş: "Cumhurbaşkanımız aya kadar 4 şeritli yol yapacağım dese vallahi inanırız".

Aklı tatile çıkartmak böyle oluyor. Bu ülkede hiçbir saçmalık müşterisiz kalmıyor. Türkiye dalkavukluğunda da eleştirisinde de sınır tanımayan insanlar ülkesidir.

21. Yüzyıl Türkiye'sinde kör inanç sahibi, dogmatik anlayışlı ve kula kulluk etmeye hazır olan çok büyük bir kitle var. Bunların sayısı bilinenden fazla, etkileri ise sanılandan büyüktür. Bunların alkışları, biatleri, itaatleri siyasetçileri şaşkına çevirmektedir.

Şu veya bu gerekçeyle tepedekilerin yanlışına yanlış, yalanına yalan, haramına haram denilememektedir. Bu durum yönetimleri de gerçeklerden ve akıldan koparmaktadır.

Gerçekten kopan toplumların da geleceği olmuyor.

Günümüz eski bir siyasetçisi diyor ki: "Başbakan uçurumdan atlıyorsa, bize yakışan onun arkasından atlamaktır." Bir başka siyasetçiyse "Biz davaya sadakatle lidere sadakatin aynı olduğuna inandık. Biatsa biat, itaatsa itaat. Ölümüne arkasındayız liderimizin" diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 296 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar