İmamoğlu'nun dikkati çektiği çelişki!

Otuz bir Mart seçim süreci henüz bitmedi. YSK yapılan olağan üstü itirazları İstanbul için bir sonuca bağlanmadı. İktidar ve muhalefet her iki tarafta YSK'nın kendi iddiaları doğrultusunda karar vereceğini umuyor...

Bu nedenle YSK'nın vereceği karara saygılı olunacağı ifade ediliyordu.

YSK'nın karar için çalışmalara başlayacağı zaman yaklaşınca taraflar YSK'ya yönelik -hadi baskı demeyelim- söylemlerini artırdılar.

İktidar uzun süredir YSK'nın vereceği karar "başgöz üstüne" derken gelinen aşamada AK Parti genel başkanının ağzından şöyle diyor: "İstanbul'da bir oyun var, bir şaibe var, yolsuzluk var, açık ortada. Gidelim millet, millî irade nasıl bir karar veriyorsa başımız gözümüz deriz kabulleniriz."

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ortada bir şaibe ve yolsuzluk var. Bu yolsuzluğun ortadan kaldırılması ve hem YSK'yı aklayacaktır hem de milletimizin gönlü ferah hale gelecektir" sözlerine CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın verdiği cevap şöyledir: "Ortada bir oyun da şaibe de yok ortada hazımsızlık var. YSK'yı zan altına almaya başladılar. YSK'yı baskı altına almayı bırakın... Bir hukuk cinayeti tasarlanmıştır. Sandıkta kazanılan seçimi masada çalmak için düğmeye basılmıştır." 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 296 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar