İktidar ve Uluslararası Projeler!

Bilindiği gibi son Cumhurbaşkanlığı seçimi iktidarın adayı olan Tayyip Erdoğan ve CHP/MHP adayı Ekmeleddin İhsanoğlu arasında geçmişti.O dönem seçim sürecinde yandaş koro derhal harekete...

Bilindiği gibi son Cumhurbaşkanlığı seçimi iktidarın adayı olan Tayyip Erdoğan ve CHP/MHP adayı Ekmeleddin İhsanoğlu arasında geçmişti.

O dönem seçim sürecinde yandaş koro derhal harekete geçerek Ekmeleddin İhsanoğlu'nun itibarını infaz operasyonu gerçekleştirmişti. Bunu da Ekmeleddin İhsanoğlu'nun "proje" olduğunu ileri sürerek yapmışlardı.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun önce "FETÖ'nün" sonra da uluslar arası sistemin projesi olduğu ifade edilmişti. Şu cümleler kalemini bilinciyle birlikte kiralamış takım tarafından kurulmuştu: "Benim, "Ekmeleddin İhsanoğlu'nun şahsı" ile hiçbir problemim yok... "Pot"lar kırması, "çam"lar devirmesi... yani ikinci bir çarkçıbaşı" olması, beni pek fazla ilgilendirmiyor!..Ben, onun "uluslararası bir proje" olması ve bu projede bir "piyon" olarak kullanılması, o projeye "taşeronluk" yapması ile ilgileniyorum..."

Dün CHP ile Ekmeleddin İhsanoğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak çıkaran Bahçeli, bu seçimlerde AK Parti ile Binali Yıldırım'a İstanbul için destek olmuştur.

İmamoğlu "uluslararası proje" midir?

İktidarın karşısına kim aday oluyorsa, kim ki mevcut kudret elitlerini sarsıyorsa onu suçlamak için şablon hazır: 'Bu bir projedir' hem de "uluslar arası".

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 295 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar