HDP, yemin ve İstiklal Marşı!

HDP, oyunu halktan meşruiyetini ise İmralı'dan ve Kandil'den alan siyasi ve bölücü bir örgüttür. Temsil ettiğini söylediği halkla ilgisi pamuk ipliği seviyesindedir. Bölücü, terörist sevici, Türk...

HDP, oyunu halktan meşruiyetini ise İmralı'dan ve Kandil'den alan siyasi ve bölücü bir örgüttür. Temsil ettiğini söylediği halkla ilgisi pamuk ipliği seviyesindedir. Bölücü, terörist sevici, Türk, Atatürk ve Türkiye karşıtıdır. Anadolu'yla bağını koparmış istihbarat servislerinin oyuncağı olmuştur.

Bir parti düşününki eş genel başkanı ülkenin İstiklal Marşı okunduktan sonra salona giriyor. İstiklal Marşından rahatsız olduklarını ortaya koymuş oluyorlar.

Bu partinin milletvekili seçilmiş bir üyesi yemin metnini çok hızlı okuyarak (22 saniye) sözde yemin metnine karşı tavır ortaya koymuş oluyor. Yemin metninden şikayetçiler.

Bu ülkenin vatandaşlarından şöyle ya da böyle oy alarak milletvekili olanlar siyaset yaptıkları ülkenin millî marşına saygı göstermiyorlar.

Bir milletin İstiklal Marşına saygı göstermiyorsanız o ülkenin millet meclisinden ne işiniz var?

İstiklal Marşına saygı göstermeyenin hiçbir şeye saygı duyması beklenemez.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 296 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar